Giriş Kayıt
Sean Frewer

Sean Frewer


Yönetmen, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Vancouver, British Columbia, Canada, Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu yönetmen, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı.

Gerçek İsmi: Vancouver, British Columbia, Canada
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Romantik Yapım Yöneticisi    
2005 Suç Yönetmen Asistanı    
2003 Macera Yönetmen 7.2 3,136
2001 Aksiyon Yönetmen 6.2 298
1999 Aksiyon Çeşitli    

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Çeşitli 4.6 2,226
Film Altyazıları
Gold (2,885) Personal Shopper (2,133) Silence (1,839) Get Out (1,817) Logan (1,704) The Age of Shadows (1,136) Split (1,129) La La Land (1,105) The Fate of the Furious (1,067) Rings (965)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,963) The Flash (6,106) Into the Badlands (3,511) Gotham (2,796) Fargo (2,171) The Blacklist (2,000) Game of Thrones (1,734) Vikings (1,673) The Last Kingdom (1,531) Billions (1,486)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017