Giriş Kayıt
Tim Lannon

Tim Lannon


Animasyon, Görsel Efekt

Tim Lannon, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kahraman İkili
2013 Animasyon Animasyon 5.9 18,932
2011 Animasyon Animasyon 6.5 8,284
2011 Komedi Animasyon 4.2 2,489

Çılgın Dostlar 3
2010 Animasyon Animasyon 5.2 6,748

Çılgın Dostlar 2
2008 Animasyon Animasyon 5.6 15,355

Küçük Kahraman
2006 Animasyon Animasyon 5.8 6,586
2004 Animasyon Animasyon    
2002 Animasyon Animasyon 7.0 218
2000 Aksiyon Görsel Efekt    

Fatih Kull
1997 Fantastik Görsel Efekt 4.8 6,650
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,134) Rick and Morty (4,670) The Strain (3,142) The Defenders (2,054) Preacher (1,775) Suits (1,756) The Last Ship (1,556) Mr. Mercedes (1,362) Fargo (1,103) Twin Peaks (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017