Giriş Kayıt
Tim Lannon

Tim Lannon


Animasyon, Görsel Efekt

Tim Lannon, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kahraman İkili
2013 Animasyon Animasyon 5.9 18,730
2011 Animasyon Animasyon    
2011 Komedi Animasyon 4.2 2,390

Çılgın Dostlar 3
2010 Animasyon Animasyon 5.2 6,748

Çılgın Dostlar 2
2008 Animasyon Animasyon 5.6 15,355

Küçük Kahraman
2006 Animasyon Animasyon 5.8 6,255
2004 Animasyon Animasyon    
2002 Animasyon Animasyon 7.0 218
2000 Aksiyon Görsel Efekt    

Fatih Kull
1997 Fantastik Görsel Efekt 4.8 6,650
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,473) Legion (8,487) The 100 (8,054) Taboo (6,686) The Big Bang Theory (5,765) Arrow (4,728) Black Sails (3,828) Vikings (3,369) The Expanse (3,357) The Flash (3,311)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017