Giriş Kayıt
Toper Taylor

Toper Taylor


Yapımcı

Toper Taylor, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Animasyon Yapımcı    
2008 Animasyon Yapımcı    
2007 Macera Yapımcı 6.6 58
2005 Animasyon Yapımcı 4.9 4,710

Bakuten Shoot Beyblade
2005 Animasyon Yapımcı 6.6 2,216
2004 Aksiyon Yapımcı    
1997 Animasyon Çeşitli 7.4 2,276
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,800) Den of Thieves (2,502) Hostiles (2,483) 12 Strong (2,409) Maze Runner: The Death Cure (2,093) Winchester (1,523) Submergence (1,371) Peter Rabbit (1,368) The Commuter (1,030) Wildling (890)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,653) The Flash (3,304) Supernatural (3,231) The Terror (2,957) Legion (2,831) The Crossing (1,822) The Expanse (1,749) The Big Bang Theory (1,381) Arrow (1,188) Vikings (1,160)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018