Giriş Kayıt
Toper Taylor

Toper Taylor


Yapımcı

Toper Taylor, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Animasyon Yapımcı    
2008 Animasyon Yapımcı    
2007 Macera Yapımcı 6.6 58
2005 Animasyon Yapımcı 6.6 2,216
2004 Aksiyon Yapımcı    
1997 Animasyon Çeşitli    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,765) Live by Night (6,225) Hidden Figures (5,474) Rogue One (4,918) Split (4,608) Paterson (3,828) Assassin's Creed (3,804) Patriots Day (3,600) Allied (3,346) Passengers (1,532)
Dizi Altyazıları
Legion (9,109) Arrow (5,382) The Flash (3,294) The 100 (3,288) The Expanse (3,017) Colony (2,396) Designated Survivor (2,152) Vikings (1,863) The Last Kingdom (1,799) The Originals (1,774)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017