Giriş Kayıt
Toper Taylor

Toper Taylor


Yapımcı

Toper Taylor, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Animasyon Yapımcı    
2008 Animasyon Yapımcı    
2007 Macera Yapımcı 6.6 58
2005 Animasyon Yapımcı 4.9 4,710

Bakuten Shoot Beyblade
2005 Animasyon Yapımcı 6.6 2,216
2004 Aksiyon Yapımcı    
1997 Animasyon Çeşitli 7.4 2,276
Dizi Altyazıları
Westworld (6,931) The 100 (3,243) The Expanse (2,683) La casa de papel (1,981) The Crossing (1,670) Colony (1,526) 12 Monkeys (1,228) Genius (1,097) Vikings (1,041) Into the Badlands (1,041)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018