Giriş Kayıt
Alex Reid

Alex Reid (41)


Oyuncu

Alexander Aristides Reid, 21 Temmuz 1975 Aldershot, Hampshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. "Celebrity Big Brother" (2001) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alexander Aristides Reid
Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1975
Doğum Yeri: Aldershot, Hampshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Alex Thorne
Takma İsmi: The Reidernator
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 35 Gerilim Oyuncu 1.5 424
2010 35 Komedi Oyuncu 6.6 24
2010 Talk-Show Oyuncu    
2009 Talk-Show Oyuncu 6.3 596

Rastlantının Böylesi
1998 23 Komedi Oyuncu 6.8 54,885

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 22 Aksiyon Oyuncu 6.5 155,779
1995 Dram Oyuncu 5.1 3,330
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017