Giriş Kayıt
Douglas Dunning

Douglas Dunning


Oyuncu, Yapımcı, Dublör

Douglas Dunning, oyuncu, yapımcı, dublör.

Diğer Bir İsmi: Douglass Dunning | Doug Dunning | Douglas Dunninng
Web Sitesi:
Boyu: 1.96 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Oyuncu    
2013 Komedi    
2013 Suç Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.7 826
2011 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.0 1,106
2006 Dram Oyuncu 6.1 1,366
2004 Belgesel Oyuncu 6.0 23

Curcuna Adası
2004 Macera Oyuncu 2.4 2,415

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 Aksiyon Oyuncu 7.2 58,695
1990 Aksiyon Oyuncu 3.9 425
1990 Korku Dublör
Oyuncu
3.0 123
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017