Giriş Kayıt
Michael Watson

Michael Watson


Kameraman, Özel Efekt, Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt

Michael Watson, kameraman, Özel efekt, görüntü yönetmeni, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kameraman    
2017 Komedi Kameraman    
2016 Dram Kameraman 7.5 1,651
2016 Suç Kameraman 8.3 6,572

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Kameraman 6.9 26,394

Kökler
2016 Dram Kameraman 7.8 4,027

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Kameraman 7.3 177,910
2016 Dram Kameraman 7.8 2,818

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 200,809

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Kameraman 6.5 105,690
2015 Komedi Kameraman 6.6 22,399
2014 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    

Büyükler 2
2013 Komedi Kameraman 5.4 112,535

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Özel Efekt 7.9 462,683

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Özel Efekt 5.5 191,658

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Kameraman 6.5 47,012

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 237,047

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Özel Efekt 4.9 187,949

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.4 77,511

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Özel Efekt 7.7 501,826

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Kameraman 6.5 57,961

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Kameraman 7.8 477,821
2007 Müzik Kameraman    
2006 Komedi Kameraman 5.6 133

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Kameraman 5.6 60,406

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Kameraman 6.6 184,335

Majestic
2001 Dram Taşıma Bölümü 6.9 45,952
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,883) Legion (9,123) Arrow (6,530) The 100 (6,418) The Flash (5,729) The Big Bang Theory (4,144) Black Sails (4,062) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,670) Suits (3,517) Vikings (3,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017