Giriş Kayıt
Michael Watson

Michael Watson


Kameraman, Özel Efekt, Görüntü Yönetmeni

Michael Watson, kameraman, Özel efekt, görüntü yönetmeni. (2017) Manhunt: Unabomber (2017), (2018) İlk Tanıştığımız Gece (2018), (2016) Quarry (2016), (2016) Queen Sugar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İlk Tanıştığımız Gece
2018 Komedi Kameraman 6.4 22,862
2018 Biyografi Kameraman    
2017 Suç Kameraman 8.2 20,924
2016 Suç Kameraman 8.2 9,089
2016 Dram Kameraman 7.5 2,746

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Kameraman 6.9 38,675

Kökler
2016 Dram Kameraman 7.8 4,027

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Kameraman 7.2 236,659
2016 Dram Kameraman 7.8 4,055

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 221,384

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Kameraman 6.4 121,393
2015 Komedi Kameraman 6.6 27,324
2014 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    

Büyükler 2
2013 Komedi Kameraman 5.4 121,797

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Özel Efekt 7.9 502,938

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Özel Efekt 5.5 203,450

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Kameraman 6.5 49,518

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 249,322

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Özel Efekt 4.9 198,381

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.4 81,546

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Özel Efekt 7.7 541,089

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Kameraman 6.5 61,317

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Kameraman 7.8 513,106
2007 Müzik Kameraman    
2006 Komedi Kameraman 5.6 133

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Kameraman 5.6 64,048

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Kameraman 6.6 196,660

Majestic
2001 Dram Taşıma Bölümü 6.9 48,192
Dizi Altyazıları
Westworld (8,109) The Flash (4,673) The 100 (4,377) La casa de papel (4,048) Legion (3,464) The Expanse (2,513) Supernatural (2,236) Krypton (1,904) The Big Bang Theory (1,802) Fear the Walking Dead (1,627)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018