Giriş Kayıt
Michael Watson

Michael Watson


Kameraman, Özel Efekt, Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt

Michael Watson, kameraman, Özel efekt, görüntü yönetmeni, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kameraman 8.2 3,630
2017 Biyografi Kameraman    
2017 Komedi Kameraman    
2016 Suç Kameraman 8.2 8,422
2016 Dram Kameraman 7.6 2,471

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Kameraman 6.9 35,642

Kökler
2016 Dram Kameraman 7.8 4,027

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Kameraman 7.2 214,073
2016 Dram Kameraman 7.8 3,731

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 214,710

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Kameraman 6.4 113,545
2015 Komedi Kameraman 6.6 25,639
2014 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    

Büyükler 2
2013 Komedi Kameraman 5.4 118,299

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Özel Efekt 7.9 487,230

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Özel Efekt 5.5 198,964

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Kameraman 6.5 48,607

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 244,511

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Özel Efekt 4.9 194,252

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.4 79,195

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Özel Efekt 7.7 526,356

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Kameraman 6.5 59,962

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Kameraman 7.8 499,780
2007 Müzik Kameraman    
2006 Komedi Kameraman 5.6 133

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Kameraman 5.6 62,680

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Kameraman 6.6 191,734

Majestic
2001 Dram Taşıma Bölümü 6.9 46,980
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017