Giriş Kayıt
Michael Watson

Michael Watson


Kameraman, Özel Efekt, Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt

Michael Watson, kameraman, Özel efekt, görüntü yönetmeni, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kameraman    
2017 Komedi Kameraman    
2016 Dram Kameraman 7.5 1,719
2016 Suç Kameraman 8.3 6,904

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Kameraman 6.9 27,703

Kökler
2016 Dram Kameraman 7.8 4,027

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Kameraman 7.2 183,990
2016 Dram Kameraman 7.8 3,062

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 202,342

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Kameraman 6.5 106,607
2015 Komedi Kameraman 6.6 22,782
2014 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    

Büyükler 2
2013 Komedi Kameraman 5.4 113,083

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Özel Efekt 7.9 465,873

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Özel Efekt 5.5 192,692

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Kameraman 6.5 47,175

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 238,037

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Özel Efekt 4.9 188,836

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.4 77,644

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Özel Efekt 7.7 504,706

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Kameraman 6.5 58,177

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Kameraman 7.8 480,473
2007 Müzik Kameraman    
2006 Komedi Kameraman 5.6 133

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Kameraman 5.6 60,618

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Kameraman 6.6 185,273

Majestic
2001 Dram Taşıma Bölümü 6.9 46,153
Dizi Altyazıları
The Flash (6,956) Into the Badlands (3,375) Legion (2,658) Black Sails (2,395) Arrow (1,808) Vikings (1,793) Legends of Tomorrow (1,683) 24: Legacy (1,664) Iron Fist (1,598) Game of Thrones (1,432)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017