Giriş Kayıt
Michael Watson

Michael Watson


Kameraman, Özel Efekt, Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt

Michael Watson, kameraman, Özel efekt, görüntü yönetmeni, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kameraman    
2017 Komedi Kameraman    
2016 Dram Kameraman 7.5 1,575
2016 Suç Kameraman 8.3 5,938

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Kameraman 6.9 24,130

Kökler
2016 Dram Kameraman 7.8 4,027

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Kameraman 7.3 169,709
2016 Dram Kameraman 7.9 2,631

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 198,832

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Kameraman 6.5 104,200
2015 Komedi Kameraman 6.6 21,768
2014 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    

Büyükler 2
2013 Komedi Kameraman 5.4 111,788

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Özel Efekt 7.9 458,611

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Özel Efekt 5.5 190,256

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Kameraman 6.5 46,731

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 235,515

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Özel Efekt 4.9 186,764

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.4 77,300

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Özel Efekt 7.7 497,337

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Kameraman 6.5 57,656

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Kameraman 7.8 473,951
2007 Müzik Kameraman    
2006 Komedi Kameraman 5.6 133

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Kameraman 5.6 60,025

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Kameraman 6.6 183,097

Majestic
2001 Dram Taşıma Bölümü 6.9 45,798
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017