Giriş Kayıt
Michael Watson

Michael Watson


Kameraman, Özel Efekt, Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt

Michael Watson, kameraman, Özel efekt, görüntü yönetmeni, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kameraman    
2017 Komedi Kameraman    
2016 Suç Kameraman 8.2 7,799
2016 Dram Kameraman 7.6 2,109

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Kameraman 6.9 32,333

Kökler
2016 Dram Kameraman 7.8 4,027

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Kameraman 7.2 199,798
2016 Dram Kameraman 7.8 3,533

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 208,573

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Kameraman 6.5 110,276
2015 Komedi Kameraman 6.6 24,098
2014 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    

Büyükler 2
2013 Komedi Kameraman 5.4 115,775

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Özel Efekt 7.9 476,233

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Özel Efekt 5.5 195,887

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Kameraman 6.5 47,859

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 241,330

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Özel Efekt 4.9 191,572

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.4 78,245

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Özel Efekt 7.7 514,873

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Kameraman 6.5 59,061

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Kameraman 7.8 489,792
2007 Müzik Kameraman    
2006 Komedi Kameraman 5.6 133

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Kameraman 5.6 61,666

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Kameraman 6.6 188,548

Majestic
2001 Dram Taşıma Bölümü 6.9 46,752
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017