Giriş Kayıt
Michael Watson

Michael Watson


Kameraman, Özel Efekt, Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt

Michael Watson, kameraman, Özel efekt, görüntü yönetmeni, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kameraman    
2017 Komedi Kameraman    
2016 Dram Kameraman 7.5 1,763
2016 Suç Kameraman 8.2 7,161

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Kameraman 6.9 28,910

Kökler
2016 Dram Kameraman 7.8 4,027

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Kameraman 7.2 188,973
2016 Dram Kameraman 7.8 3,224

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 203,849

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Kameraman 6.5 107,502
2015 Komedi Kameraman 6.6 23,160
2014 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    

Büyükler 2
2013 Komedi Kameraman 5.4 113,794

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Özel Efekt 7.9 468,747

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Özel Efekt 5.5 193,547

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Kameraman 6.5 47,361

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 238,963

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Özel Efekt 4.9 189,564

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.4 77,789

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Özel Efekt 7.7 507,516

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Kameraman 6.5 58,380

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Kameraman 7.8 482,848
2007 Müzik Kameraman    
2006 Komedi Kameraman 5.6 133

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Kameraman 5.6 60,879

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Kameraman 6.6 186,156

Majestic
2001 Dram Taşıma Bölümü 6.9 46,289
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017