Giriş Kayıt
Michael Watson

Michael Watson


Kameraman, Özel Efekt, Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt

Michael Watson, kameraman, Özel efekt, görüntü yönetmeni, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kameraman 8.2 1,827
2017 Biyografi Kameraman    
2017 Komedi Kameraman    
2016 Suç Kameraman 8.2 8,141
2016 Dram Kameraman 7.6 2,304

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Kameraman 6.9 34,245

Kökler
2016 Dram Kameraman 7.8 4,027

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Kameraman 7.2 207,355
2016 Dram Kameraman 7.8 3,639

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 211,925

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Kameraman 6.4 112,082
2015 Komedi Kameraman 6.6 24,787
2014 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    

Büyükler 2
2013 Komedi Kameraman 5.4 117,215

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Özel Efekt 7.9 481,891

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Özel Efekt 5.5 197,571

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Kameraman 6.5 48,245

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 243,010

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Özel Efekt 4.9 193,049

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.4 78,723

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Özel Efekt 7.7 520,978

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Kameraman 6.5 59,604

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Kameraman 7.8 495,135
2007 Müzik Kameraman    
2006 Komedi Kameraman 5.6 133

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Kameraman 5.6 62,243

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Kameraman 6.6 190,223

Majestic
2001 Dram Taşıma Bölümü 6.9 46,980
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017