Giriş Kayıt
Michael Watson

Michael Watson


Kameraman, Özel Efekt, Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt

Michael Watson, kameraman, Özel efekt, görüntü yönetmeni, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kameraman    
2017 Komedi Kameraman    
2016 Suç Kameraman 8.2 7,446
2016 Dram Kameraman 7.6 1,865

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Kameraman 6.9 30,081

Kökler
2016 Dram Kameraman 7.8 4,027

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Kameraman 7.2 193,506
2016 Dram Kameraman 7.8 3,398

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Kameraman 6.5 205,605

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Kameraman 6.5 108,427
2015 Komedi Kameraman 6.6 23,529
2014 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    

Büyükler 2
2013 Komedi Kameraman 5.4 114,590

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Özel Efekt 7.9 471,493

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Özel Efekt 5.5 194,430

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Kameraman 6.5 47,549

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 239,915

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Özel Efekt 4.9 190,346

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.4 77,964

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Özel Efekt 7.7 510,487

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Kameraman 6.5 58,640

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Kameraman 7.8 485,405
2007 Müzik Kameraman    
2006 Komedi Kameraman 5.6 133

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Kameraman 5.6 61,191

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Kameraman 6.6 187,125

Majestic
2001 Dram Taşıma Bölümü 6.9 46,490
Dizi Altyazıları
Fargo (6,058) Arrow (5,606) American Gods (5,157) The Flash (4,710) The 100 (4,197) 12 Monkeys (3,353) Better Call Saul (3,178) The Blacklist (2,929) Supernatural (2,908) Game of Thrones (2,774)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017