Giriş Kayıt
Yuet-Jan Hui

Yuet-Jan Hui


Yapımcı, Senarist, Yapım Yöneticisi

Yuet-Jan Hui, yapımcı, senarist, yapım yöneticisi. Qin ai de (2014), American Dreams in China (2013), Jan Dara (2001), SoulMate (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jojo Hui
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.4 767
2014 Dram Yapımcı 7.7 1,327
2013 Dram Yapımcı 7.1 1,437
2012 Aksiyon Senarist
Yapımcı
4.7 1,094
2011 Aksiyon Yapımcı 7.1 11,141
2011 Komedi Yapımcı 5.4 421

Bodyguards And Assassins
2009 Aksiyon Yapımcı 6.9 6,343

Göz
2008 Dram Senarist 5.4 46,152

Savaş Kralları
2007 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.1 23,052

Göz 3
2005 Korku Yapımcı 4.7 1,526

Göz 2
2004 Dram Senarist
Yapımcı
5.7 4,077
2003 Komedi Yapımcı 6.5 358
2002 Dram Yapımcı 7.2 705

Göz
2002 Dram Yapımcı
Senarist
6.7 25,018

Üç
2002 Korku Yapımcı
Senarist
6.3 2,702
2001 Dram Yapımcı 6.2 1,609
1994 Komedi Senarist    

Altın Yumruk 2
1994 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 36,683
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,115) Rick and Morty (4,769) The Strain (3,195) The Defenders (2,163) Preacher (2,142) Suits (1,830) The Last Ship (1,685) Mr. Mercedes (1,380) Fargo (1,157) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017