Giriş Kayıt
Matt Wyles

Matt Wyles


Sanat Bölümü

Matt Wyles, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 90,464
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 127,808

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Sanat Bölümü 6.2 61,317
2015 Dram Sanat Bölümü 6.0 39,817

Sefiller
2012 Dram Sanat Bölümü 7.6 260,686

Ebeyi Çağır
2012 Dram Sanat Bölümü 8.4 13,437
2012 Komedi Sanat Bölümü    

Hayalet Kurtarma Operasyonu
2011 Aile Sanat Bölümü 4.6 397

Marilyn ile Bir Hafta
2011 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 75,067
2011 Dram Sanat Bölümü 7.6 1,043
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.4 1,258

Ömrümüzden Bir Sene
2010 Komedi Sanat Bölümü 7.3 23,845
2010 Biyografi Sanat Bölümü    
2008 Dram Sanat Bölümü    
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.9 1,766
2006 Komedi Sanat Bölümü 7.7 3,577

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 1,067,707

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 566,545
2003 Komedi Sanat Bölümü 7.9 3,778
2001 Komedi Sanat Bölümü 8.6 75,405
1996 Dram Çeşitli    
1996 Suç Sanat Bölümü 7.8 3,534

Güç savasçilari
1995 Aksiyon Çeşitli 5.1 21,522
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,321) The Defenders (5,376) Rick and Morty (3,461) The Strain (2,195) Suits (1,775) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,037) Breaking Bad (918) Vikings (804)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017