Giriş Kayıt
Victor Worrell

Victor Worrell


Kameraman

Victor Worrell, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Suç Kameraman 8.7 72,145

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Kameraman 5.2 22,052

Dost Tavsiyesi
2001 Komedi Kameraman 6.2 5,849
2001 Komedi Kameraman 4.7 35,983
2001 Dram Kameraman 8.7 99,146

Korku Bayramı
1998 Dram Kameraman 5.7 52,138

Ruhsuz
1998 Komedi Kameraman 6.0 10,779
Film Altyazıları
Baywatch (12,176) 6 Days (2,839) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,769) Dangal (2,390) Dunkirk (1,822) Lady Macbeth (1,346) King Arthur: Legend of the Sword (1,207) Security (1,201) Wakefield (1,106) Alien: Covenant (1,000)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (123,398) Rick and Morty (4,696) The Defenders (3,499) The Strain (3,174) Suits (2,044) Mr. Mercedes (1,402) Preacher (1,334) The Last Ship (1,259) Fargo (1,239) The Sinner (1,169)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017