Giriş Kayıt
Victor Worrell

Victor Worrell


Kameraman

Victor Worrell, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Suç Kameraman 8.7 73,033

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Kameraman 5.2 22,375

Dost Tavsiyesi
2001 Komedi Kameraman 6.2 6,042
2001 Komedi Kameraman 4.7 36,003
2001 Dram Kameraman 8.7 100,248

Korku Bayramı
1998 Dram Kameraman 5.7 52,767

Ruhsuz
1998 Komedi Kameraman 6.0 10,779
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017