Giriş Kayıt
William S. White

William S. White (39)


Kameraman

William S. White, 04 Nisan 1978 New York City, New York, ABD doğumlu kameraman. South of Nowhere (2005), How the Garcia Girls Spent Their Summer (2005), (2006) Vahşet Partisi (2006), (2005) Self Medicated (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Nisan 1978
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 34 Aksiyon Kameraman 6.5 7,676
2011 33 Suç Kameraman 5.7 227

Dövüş
2009 31 Aksiyon Kameraman 5.6 29,066
2009 31 Komedi Kameraman 6.2 476

Arıza
2008 30 Komedi Kameraman 7.0 27,445

Vahşet Partisi
2006 28 Korku Kameraman 5.6 27,413
2006 28 Western Kameraman    
2006 28 Dram Kameraman 7.1 1,363
2006 28 Suç Kameraman 4.3 688
2005 Dram Kameraman 8.2 4,255
2005 27 Dram Kameraman    
2005 27 Dram Kameraman 5.0 149
2005 27 Biyografi Kameraman 6.1 810
2005 27 Komedi Kameraman 6.2 546

Batı Şeria Hikâyesi
2005 27 Kısa Metraj Kameraman 7.4 1,419
2004 26 Komedi Çeşitli 6.7 7,755

Kabus Gecesi 2
2003 25 Korku Çeşitli 5.6 49,306

Korkusuz
2003 25 Aksiyon Çeşitli 5.3 185,713

İyi Bir Kız
2002 24 Komedi Çeşitli 6.5 39,627

Hayvan
2001 23 Komedi Çeşitli 4.8 48,581
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017