Giriş Kayıt
Stephane Wasila

Stephane Wasila (46)


Yapım Yöneticisi

Stephane Wasila, 01 Şubat 1971 Lüksemburg doğumlu yapım yöneticisi. Köpek Askerler (2002), Korku Nokta Com (2002), Hırsız Kral (2006), Dokuzuncu Gün (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Şubat 1971
Doğum Yeri: Lüksemburg
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 36 Komedi 0 6.5 943
2006 35 Dram 0 6.4 128

Hırsız Kral
2006 35 Macera 0 6.0 5,180

Ejderha Avcısı
2004 33 Aksiyon 0 5.7 3,109

Venedik Taciri
2004 33 Dram 0 7.1 30,806

Dokuzuncu Gün
2004 33 Dram Yapım Yöneticisi
0
7.1 1,468
2004 33 Gerilim 0 4.7 242
2004 33 Komedi 0 4.7 1,581
2002 31 Aksiyon 0 6.1 73

Korku Nokta Com
2002 31 Suç 0 3.3 17,781
2002 31 Aksiyon 0 4.5 4,851

Köpek Askerler
2002 31 Aksiyon 0 6.8 48,102
2001 30 Dram 0 5.9 148

Kayıp Müfreze
2001 30 Aksiyon 0    

Silahşör
2001 30 Aksiyon 0 4.7 12,927
2001 30 Aksiyon 0 4.3 920
Dizi Altyazıları
Vikings (13,523) Supernatural (5,722) Mr. Robot (5,317) The Big Bang Theory (4,551) Gotham (3,504) Game of Thrones (3,324) Arrow (2,507) The Flash (2,440) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) Shameless (2,269)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017