Giriş Kayıt
Dave Thorpe

Dave Thorpe


Sanat Bölümü

Dave Thorpe, sanat bölümü. Kasabanın Berberi (2002), Mr. Young (2011), (2015) Lucifer (2015), (2012) Continuum (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Sanat Bölümü 8.3 88,570
2015 Fantastik Sanat Bölümü 6.8 6,426
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 50,515
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.7 925

İsyan
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 12,853

Kasabanın Berberi
2002 Suç Sanat Bölümü 5.8 1,130
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017