Giriş Kayıt
Chris Thoma

Chris Thoma


Chris Thoma, Ajan Cody Banks (2003), Kasabanın Berberi (2002), Journey to the Center of the Earth (2008), Juno (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kana Susadım
2009 Komedi 0 5.1 98,454
2009 Kısa Metraj Çeşitli 7.0 5
2008 Aksiyon 0 4.2 1,385
2007 Komedi 0 7.5 440,180

Merhaba Dünyalı
2007 Komedi 0 6.8 18,139

Müzede Bir Gece
2006 Macera 0 6.4 258,758
2005 Aksiyon 0    

Gezgin Pantolon Kardeşliği
2005 Komedi 0 6.5 47,816

Hesaplaşma
2003 Aksiyon 0 6.3 93,837

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon 0 5.1 28,724

Kasabanın Berberi
2002 Suç 0 5.8 1,130

Öyle Bir Kız ki
2001 Komedi Çeşitli 4.9 11,431

Freddy'nin Çılgın Maceraları
2001 Komedi 0 4.5 40,471
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017