Giriş Kayıt
Mike Tanner

Mike Tanner


Kameraman

Mike Tanner, kameraman. Black Books (2000), Coupling (2000), Bay Bean (1990), (2012) Toast of London (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 6.5 467
2012 Komedi Kameraman 8.2 2,657
2002 Komedi Kameraman    
2000 Komedi Kameraman 8.5 45,137
2000 Komedi Kameraman 8.6 37,665

Bay Bean
1990 Komedi Kameraman 8.5 75,082
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,947) Stronger (5,340) The Foreigner (4,186) Flatliners (3,678) Dunkirk (2,988) Beyond Skyline (2,137) American Made (1,974) Kingsman: The Golden Circle (1,727) Loving Vincent (1,692) It (1,619)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017