Giriş Kayıt
Trevor Stark

Trevor Stark


Kameraman

Trevor Stark, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Kameraman 7.5 12,353
2008 Dram Kameraman 5.5 111

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Kameraman 6.9 313,411
2000 Komedi Kameraman 6.8 1,522
1999 Suç Kameraman 6.4 2,573
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,923) Dunkirk (4,659) Stronger (4,005) It (2,613) American Made (1,968) Loving Vincent (1,858) Mother! (1,832) Kingsman: The Golden Circle (1,790) Flatliners (1,492) The Foreigner (853)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,650) Mr. Robot (6,996) Shameless (6,844) Game of Thrones (3,955) Peaky Blinders (2,762) Manhunt: Unabomber (2,652) Lucifer (1,997) Designated Survivor (1,863) The Big Bang Theory (1,625) Supernatural (1,596)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017