Giriş Kayıt
Ryan Sirles

Ryan Sirles


Kameraman, Görsel Efekt

Ryan Sirles, kameraman, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Game-Show Çeşitli 8.2 5,312
2010 Aksiyon Kameraman 6.9 15,125

Şıpsevdi
2007 Komedi Çeşitli 5.8 76,362
2004 Gizem Kameraman 6.5 186
2004 Komedi Kameraman 8.4 38,002

Yakın Tehlike
2000 Dram Çeşitli 7.3 47,992
2000 Komedi Kameraman 7.3 4,746
1998 Aksiyon Görsel Efekt 8.9 7,138
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,682) Stronger (4,468) Dunkirk (3,294) Flatliners (2,352) Loving Vincent (2,028) American Made (1,795) It (1,687) Kingsman: The Golden Circle (1,582) Mother! (1,459) The Foreigner (1,422)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,047) Mr. Robot (7,101) Shameless (5,776) Game of Thrones (3,541) Manhunt: Unabomber (2,919) Peaky Blinders (2,883) Designated Survivor (1,606) The Big Bang Theory (1,442) Lucifer (1,421) Supernatural (1,257)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017