Giriş Kayıt
Ryan Sirles

Ryan Sirles


Kameraman, Görsel Efekt

Ryan Sirles, kameraman, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Game-Show Çeşitli 8.2 5,545
2010 Aksiyon Kameraman 6.9 15,125

Şıpsevdi
2007 Komedi Çeşitli 5.8 77,854
2004 Gizem Kameraman 6.5 186
2004 Komedi Kameraman 8.4 38,895

Yakın Tehlike
2000 Dram Çeşitli 7.3 48,991
2000 Komedi Kameraman 7.3 4,746
1998 Aksiyon Görsel Efekt 8.9 7,138
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018