Giriş Kayıt
Michael Röska

Michael Röska


Kameraman

Michael Röska, kameraman. Rommel (2012), (2006) Başkalarının Hayatı (2006), (2004) (T)Raumschiff Surprise - Periode 1 (2004), (2003) Anatomi 2 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Kameraman 6.8 6
2012 Aksiyon Kameraman 6.4 1,026
2012 Komedi Kameraman 5.8 148
2011 Dram Kameraman 6.3 132
2008 Dram Kameraman 7.2 1,238

Başkalarının Hayatı
2006 Dram Kameraman 8.5 286,511
2004 Komedi Kameraman 5.3 10,659

Anatomi 2
2003 Korku Kameraman 5.1 3,090
2002 Komedi Kameraman 6.1 1,956
2001 Dram Kameraman 7.2 216

Olay Yeri
1970 Suç Kameraman 7.2 1,850
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017