Giriş Kayıt
Cecilie Rui

Cecilie Rui


Editör

Cecilie Rui, editör. Beyazlar İçinde (2012), Kayıp Kimlik (2011), Hvordan vi slipper af med de andre (2007), Et rigtigt menneske (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Editorial Department 7.5 1,934
2012 Dram Editorial Department 5.4 493

Beyazlar İçinde
2012 Dram Editorial Department 7.2 15,779

Kayıp Kimlik
2011 Gerilim Editorial Department 6.1 1,692

Büyükelçi
2011 Belgesel Editorial Department 7.3 3,191
2010 Komedi Editorial Department 7.2 8,195
2010 Komedi Editorial Department 6.7 1,051

Hayalimdeki Adam
2010 Dram Editorial Department 5.0 681
2010 Dram Editorial Department 7.5 197

Aşk ve Öfke
2009 Dram Editorial Department 6.4 301

Zoomers
2009 Aile Editorial Department 6.3 137
2008 Dram Editorial Department 5.7 239
2007 Komedi Editorial Department 6.1 942
2006 Dram Editorial Department 4.7 228

Hoyrat Bölge
2006 Dram Editorial Department 6.4 1,087
2006 Dram Editorial Department 6.1 281
2005 Dram Editorial Department 7.4 18,813
2005 Komedi Editorial Department    

Sevgili Wendy
2004 Komedi Editorial Department 6.6 9,047
2003 Suç Editorial Department 8.0 116,623

Aşka Dair Her Şey
2003 Dram Editorial Department 5.5 7,206
2002 Komedi Editorial Department 6.6 631
2002 Dram Editorial Department 5.5 60
2001 Dram Editorial Department 6.8 830

Karanlıkta Dans
2000 Suç Çeşitli 8.0 86,069
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017