Giriş Kayıt
Andrée Roy

Andrée Roy


Sanat Bölümü

Andrée Roy, sanat bölümü. Brooklyn (2015), Hayatımın Maçı (2005), Being Human (2011), Her Şey Güzel Olacak (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Taşıma Bölümü 7.5 108,371

Her Şey Güzel Olacak
2015 Dram Taşıma Bölümü 5.5 5,093

Yeni Kız Arkadaşım
2014 Dram Taşıma Bölümü 6.6 3,429

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.0 588,035
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 5.7 1,094
2013 Dram Taşıma Bölümü    
2013 Bilim-Kurgu Taşıma Bölümü    

Ölüme Doğru
2012 Suç Taşıma Bölümü 6.3 35,337
2012 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.9 998
2011 Dram Taşıma Bölümü 7.5 22,768
2010 Komedi Taşıma Bölümü 8.4 44,054

Bay Hiçkimse
2009 Dram Taşıma Bölümü 7.9 184,300
2009 Komedi Taşıma Bölümü    

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.5 181,424

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.3 42,825

Son Öpücük
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 39,341

Şanslı Slevin
2006 Suç Taşıma Bölümü 7.8 281,835
2006 Dram Taşıma Bölümü    
2006 Dram Taşıma Bölümü    

Adalet Avcıları
2005 Dram Taşıma Bölümü    

Hayatımın Maçı
2005 Dram Taşıma Bölümü 7.5 24,677

Terminal
2004 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 345,654

Asılsız Haber
2003 Dram Taşıma Bölümü 7.2 30,753
2002 Macera Taşıma Bölümü 7.4 3,566
2002 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    

Babanı Sev
2002 Dram Taşıma Bölümü 6.3 541
2001 Aksiyon Çeşitli 4.8 892
2001 Dram Çeşitli    

İç Çamaşırı (1999)
1999 Romantik Çeşitli 6.6 6,852

Gri Baykuş
1999 Biyografi Çeşitli 6.0 2,811
1998 Komedi Çeşitli 6.7 469
Film Altyazıları
Rampage (12,984) Ready Player One (7,754) Escape Plan 2: Hades (1,810) Blockers (1,780) Tomb Raider (1,403) The Cured (719) Den 12. mann (590) Future World (577) Black Panther (495) Red Sparrow (353)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,108) The 100 (2,641) 12 Monkeys (2,066) La casa de papel (2,038) The Expanse (1,831) Into the Badlands (1,671) The Crossing (1,642) Legion (1,070) Vikings (1,059) Supernatural (919)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018