Giriş Kayıt
Alain Rousseau

Alain Rousseau


Kameraman

Alain Rousseau, kameraman. Creature (2014), (2004) Gizli Pencere (2004), (2007) Sır (2007), (2002) Savage Messiah (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 4.9 173
2015 Dram Kameraman 7.0 163
2014 Aksiyon Kameraman 3.2 1,046

Evdeki Düşman
2009 Korku Kameraman 7.0 164,961

Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Kameraman 6.4 180,764
2008 Dram Kameraman 5.9 3,165

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Kameraman 6.6 76,980
2007 Aksiyon Kameraman 7.7 1,166

Sır
2007 Dram Kameraman 6.4 3,131
2006 Suç Kameraman    

Şanslı Slevin
2006 Suç Kameraman 7.8 281,374
2005 Macera Kameraman 5.4 390

Gizli Pencere
2004 Gizem Kameraman 6.6 162,143

İnsan Lekesi
2003 Dram Kameraman 6.3 27,109
2003 Gerilim Kameraman 5.8 96,803
2002 Biyografi Kameraman    
2002 Gizem Kameraman    
2002 Dram Kameraman 6.5 853

Vurgun
2001 Aksiyon Kameraman 6.5 29,941
2001 Macera Kameraman    

İç Çamaşırı (1999)
1999 Romantik Kameraman 6.6 6,852
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018