Giriş Kayıt
Alain Rousseau

Alain Rousseau


Kameraman

Alain Rousseau, kameraman. Creature (2014), (2004) Gizli Pencere (2004), (2007) Sır (2007), (2002) Savage Messiah (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 4.9 173
2015 Dram Kameraman 7.0 163
2014 Korku Kameraman 3.1 963

Evdeki Düşman
2009 Korku Kameraman 7.0 156,048

Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Kameraman 6.4 175,474
2008 Dram Kameraman 5.9 3,165

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Kameraman 6.6 73,842
2007 Aksiyon Kameraman 7.7 1,166

Sır
2007 Dram Kameraman 6.4 3,131
2006 Suç Kameraman    

Şanslı Slevin
2006 Suç Kameraman 7.8 274,547
2005 Macera Kameraman 5.4 390

Gizli Pencere
2004 Gizem Kameraman 6.6 156,663

İnsan Lekesi
2003 Dram Kameraman 6.3 26,475
2003 Gerilim Kameraman 5.8 93,801
2002 Biyografi Kameraman    
2002 Gizem Kameraman    
2002 Dram Kameraman 6.5 853

Vurgun
2001 Aksiyon Kameraman 6.5 28,995
2001 Macera Kameraman    

İç Çamaşırı (1999)
1999 Romantik Kameraman 6.6 6,852
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017