Giriş Kayıt
Alain Rousseau

Alain Rousseau


Kameraman

Alain Rousseau, kameraman. Creature (2014), (2004) Gizli Pencere (2004), (2007) Sır (2007), (2002) Savage Messiah (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 4.9 173
2015 Dram Kameraman 7.0 163
2014 Aksiyon Kameraman 3.2 1,046

Evdeki Düşman
2009 Korku Kameraman 7.0 161,369

Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Kameraman 6.4 178,629
2008 Dram Kameraman 5.9 3,165

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Kameraman 6.6 75,729
2007 Aksiyon Kameraman 7.7 1,166

Sır
2007 Dram Kameraman 6.4 3,131
2006 Suç Kameraman    

Şanslı Slevin
2006 Suç Kameraman 7.8 278,857
2005 Macera Kameraman 5.4 390

Gizli Pencere
2004 Gizem Kameraman 6.6 160,151

İnsan Lekesi
2003 Dram Kameraman 6.3 26,850
2003 Gerilim Kameraman 5.8 95,619
2002 Biyografi Kameraman    
2002 Gizem Kameraman    
2002 Dram Kameraman 6.5 853

Vurgun
2001 Aksiyon Kameraman 6.5 29,525
2001 Macera Kameraman    

İç Çamaşırı (1999)
1999 Romantik Kameraman 6.6 6,852
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (22,146) Blade Runner 2049 (3,632) Jigsaw (2,600) Geostorm (2,395) Last Flag Flying (1,737) The Man from Earth: Holocene (1,509) Dunkirk (1,362) It (1,083) The Foreigner (1,047) Justice League (834)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,951) Shameless (6,452) Black Mirror (6,039) Star Trek: Discovery (3,619) The Big Bang Theory (3,394) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,209) Supernatural (3,149) The X Files (2,143) The Gifted (2,041) The Blacklist (1,645)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018