Giriş Kayıt
Larry J. Richardson

Larry J. Richardson


Kameraman

Larry J. Richardson, kameraman. (1996) Yeni Bir Başlangıç (1996), (1995) Jury Duty (1995), (1996) Grace of My Heart (1996), (1993) House of Cards (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Göçebe
2013 Macera Kameraman 5.9 101,634
2012 Biyografi Kameraman 7.4 219,056

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Kameraman 5.4 38,807

Matrak Adamlar
2009 Komedi Kameraman 6.3 106,348

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Kameraman 6.2 370,978

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Kameraman 6.5 369,151

Terminal
2004 Komedi Kameraman 7.3 344,545

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Kameraman 8.1 656,513

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Kameraman 7.7 445,881

Yapay Zeka
2001 Macera Kameraman 7.1 264,266

Kayıp Ruhlar
2000 Dram Kameraman 4.8 9,407

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Kameraman 7.6 153,740

Sapık
1998 Korku Kameraman 4.6 40,859
1997 Dram Kameraman 7.3 62,892

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Kameraman 6.5 317,457

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Kameraman 7.3 210,807
1996 Komedi Kameraman 6.7 3,053

Kuduz bakisi
1996 Komedi Kameraman 5.5 2,302

Şampiyonlar Takımı 3
1995 Aksiyon Kameraman 4.8 1,478
1995 Komedi Kameraman 4.0 6,292
1995 Korku Kameraman 4.0 5,371
1994 Dram Kameraman 4.3 197
1993 Dram Kameraman 6.3 2,217
1992 Aksiyon Kameraman 6.5 50,071
Dizi Altyazıları
Westworld (9,591) The Flash (3,295) La casa de papel (3,081) The 100 (2,919) Legion (2,653) Fear the Walking Dead (1,930) Supernatural (1,929) Krypton (1,777) Into the Badlands (1,761) The Big Bang Theory (1,425)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018