Giriş Kayıt
Larry J. Richardson

Larry J. Richardson


Kameraman

Larry J. Richardson, kameraman. (1996) Yeni Bir Başlangıç (1996), (1995) Jury Duty (1995), (1996) Grace of My Heart (1996), (1993) House of Cards (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Göçebe
2013 Macera Kameraman 5.9 98,928
2012 Biyografi Kameraman 7.4 211,784

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Kameraman 5.4 37,676

Matrak Adamlar
2009 Komedi Kameraman 6.3 104,449

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Kameraman 6.2 359,654

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Kameraman 6.5 358,944

Terminal
2004 Komedi Kameraman 7.3 332,022

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Kameraman 8.1 614,546

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Kameraman 7.7 431,915

Yapay Zeka
2001 Macera Kameraman 7.1 256,397

Kayıp Ruhlar
2000 Dram Kameraman 4.8 9,407

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Kameraman 7.6 149,159

Sapık
1998 Korku Kameraman 4.6 40,047
1997 Dram Kameraman 7.3 60,855

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Kameraman 6.5 306,001

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Kameraman 7.3 204,851
1996 Komedi Kameraman 6.7 3,053

Kuduz bakisi
1996 Komedi Kameraman 5.5 2,302

Şampiyonlar Takımı 3
1995 Aksiyon Kameraman 4.8 1,478
1995 Komedi Kameraman 4.0 6,292
1995 Korku Kameraman 4.0 5,371
1993 Dram Kameraman 6.3 2,217
1992 Aksiyon Kameraman 6.4 48,280
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017