Giriş Kayıt
Larry J. Richardson

Larry J. Richardson


Kameraman

Larry J. Richardson, kameraman. (1996) Yeni Bir Başlangıç (1996), (1995) Jury Duty (1995), (1996) Grace of My Heart (1996), (1993) House of Cards (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Göçebe
2013 Macera Kameraman 5.9 98,013
2012 Biyografi Kameraman 7.4 210,007

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Kameraman 5.4 37,293

Matrak Adamlar
2009 Komedi Kameraman 6.3 103,970

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Kameraman 6.2 356,070

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Kameraman 6.5 355,729

Terminal
2004 Komedi Kameraman 7.3 328,214

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Kameraman 8.1 602,829

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Kameraman 7.7 427,477

Yapay Zeka
2001 Macera Kameraman 7.1 253,729

Kayıp Ruhlar
2000 Dram Kameraman 4.8 9,407

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Kameraman 7.6 147,758

Sapık
1998 Korku Kameraman 4.6 39,732
1997 Dram Kameraman 7.3 60,223

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Kameraman 6.5 302,610

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Kameraman 7.3 202,681
1996 Komedi Kameraman 6.7 3,053

Kuduz bakisi
1996 Komedi Kameraman 5.5 2,302

Şampiyonlar Takımı 3
1995 Aksiyon Kameraman 4.8 1,478
1995 Komedi Kameraman 4.0 6,292
1995 Korku Kameraman 4.0 5,371
1993 Dram Kameraman 6.3 2,217
1992 Aksiyon Kameraman 6.4 47,775
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017