Giriş Kayıt
Patricia Puisy

Patricia Puisy


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Makyaj

Patricia Puisy, kostümcü, kostüm tasarımcısı, makyaj. Büyük Kızlar Ağlamaz (2002), (2002) Piyanist (2002), (2011) Kimliksiz (2011), (2009) Aşkın Son Mevsimi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kimliksiz
2011 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 222,033

Aşkın Son Mevsimi
2009 Biyografi Kostüm Bölümü 7.0 15,489

Hayatımın Şarkısı
2004 Biyografi Kostüm Bölümü 6.7 13,376
2004 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.7 313

Piyanist
2002 Biyografi Kostüm Bölümü 8.5 560,593

Büyük Kızlar Ağlamaz
2002 Dram Kostüm Bölümü 7.1 1,430

Yangın Anında Ne Yapılmalı?
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 3,192
2001 Dram Kostüm Tasarımcısı
Makyaj
6.3 149
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017