Giriş Kayıt
Eric Poirier

Eric Poirier


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Eric Poirier, kostümcü, kostüm tasarımcısı. Şeytanla Anlaşma (2006), Les aimants (2004), Die (2010), (2010) Benim Hikayem (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Turbo Çocuk
2015 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.7 20,720
2014 Dram Kostüm Bölümü 5.9 421

Savaş Cadısı
2012 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 5,968

Benim Hikayem
2010 Dram Kostüm Bölümü 7.3 21,258
2010 Gerilim Kostüm Bölümü 4.9 2,299

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.3 41,746
2006 Dram Kostüm Bölümü    
2005 Gerilim Kostüm Bölümü 5.1 262

Aldatmaca
2004 Gerilim Kostüm Bölümü    
2004 Komedi Kostüm Bölümü 6.9 566
2001 Dram Kostüm Bölümü    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,799) The Foreigner (6,854) Stronger (5,850) Flatliners (4,828) Dunkirk (3,793) Beyond Skyline (3,013) American Made (2,492) Kingsman: The Golden Circle (2,198) It (2,011) Loving Vincent (1,872)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017