Giriş Kayıt
Bryan Petty

Bryan Petty


Editör

Bryan Petty, editör. Arrested Development (2003), It's Always Sunny in Philadelphia (2005), Carolina (2003), The Loop (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Editorial Department 7.4 8,916
2006 Komedi Editorial Department 7.6 1,720
2005 Komedi Editorial Department 8.8 154,491
2004 Komedi Editorial Department    
2003 Komedi Editorial Department 8.9 234,540
2003 Romantik Editorial Department 6.2 3,603
2003 Komedi Editorial Department 4.7 176
2000 Aile Editorial Department 7.8 11,955
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (22,146) Blade Runner 2049 (3,632) Jigsaw (2,600) Geostorm (2,395) Last Flag Flying (1,737) The Man from Earth: Holocene (1,509) Dunkirk (1,362) It (1,083) The Foreigner (1,047) Justice League (834)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,951) Shameless (6,452) Black Mirror (6,039) Star Trek: Discovery (3,619) The Big Bang Theory (3,394) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,209) Supernatural (3,149) The X Files (2,143) The Gifted (2,041) The Blacklist (1,645)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018