Giriş Kayıt
Bryan Petty

Bryan Petty


Editör

Bryan Petty, editör. Arrested Development (2003), It's Always Sunny in Philadelphia (2005), Carolina (2003), The Loop (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Editorial Department 7.4 8,916
2006 Komedi Editorial Department 7.6 1,720
2005 Komedi Editorial Department 8.8 157,662
2004 Komedi Editorial Department    
2003 Komedi Editorial Department 8.9 237,988
2003 Romantik Editorial Department 6.2 3,603
2003 Komedi Editorial Department 4.7 176
2000 Aile Editorial Department 7.7 12,067
Dizi Altyazıları
Westworld (14,981) La casa de papel (8,736) The Big Bang Theory (3,804) Supernatural (3,351) The Terror (3,255) Gotham (3,219) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,065) Arrow (2,245) Fear the Walking Dead (1,893) Vikings (1,698)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018