Giriş Kayıt
Annie Paris

Annie Paris


Kostümcü

Annie Paris, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gerilim Kostüm Bölümü 5.8 19
2013 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 10,436
2012 Suç Kostüm Bölümü 7.0 34
2012 Kostüm Bölümü 6.3 31
2008 Dram Kostüm Bölümü    
2006 Suç Kostüm Bölümü 5.7 66

Seviyor... Sevmiyor...
2002 Romantik Kostüm Bölümü 7.2 16,247

Kuzen Bette
1998 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 2,109
Film Altyazıları
The Foreigner (7,319) The Mountain Between Us (5,192) Flatliners (4,830) Stronger (3,435) Beyond Skyline (3,259) Dunkirk (3,220) American Made (2,170) Kingsman: The Golden Circle (1,951) It (1,669) Victoria & Abdul (1,433)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,212) Mr. Robot (6,464) Game of Thrones (3,407) Shameless (2,840) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,641) Peaky Blinders (2,182) The Big Bang Theory (1,915) Manhunt: Unabomber (1,909) Stranger Things (1,313) Lucifer (1,300)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017