Giriş Kayıt
Nick Owens

Nick Owens


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Nick Owens, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 7.7 814
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 592
2012 Dram Kameraman 7.8 470
2011 Dram Kameraman 7.4 367
2010 Dram Kameraman 8.1 3,347
2008 Suç Kameraman 6.2 89
2008 Komedi Kameraman    
2008 Suç Kameraman
Görüntü Yönetmeni
7.6 1,024
2007 Dram Kameraman    
2007 Dram Kameraman 7.4 1,191
2005 Macera Kameraman 7.6 1,972
2001 Aksiyon Kameraman    
1998 Dram Kameraman 7.0 805
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017