Giriş Kayıt
Nick Oliver

Nick Oliver


Yapım Yöneticisi

Nick Oliver, yapım yöneticisi. Zombilerin Şafağı (2004), Bridget Jones'un Günlüğü (2001), Anna Karenina (2012), Anonim (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon 0    
2016 Aksiyon 0 5.9 135,437

Suç/lu
2016 Aksiyon 0 6.3 42,809
2015 Dram 0 6.0 40,788
2015 Macera 0 5.8 49,843

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon 0 8.1 794,049

Muppets Aranıyor
2014 Macera 0 6.4 26,455
2014 Komedi 0 6.4 26,728

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon 0 4.5 2,451

Çılgın Joe
2013 Aksiyon 0 6.2 56,502

Bir Hayalimiz Vardı
2012 Dram 0 6.3 8,492
2012 Dram 0 6.6 77,274

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon 0 7.5 365,840
2011 Dram 0 7.4 69,224

Anonim
2011 Dram 0 6.9 36,132

Kadının Fendi
2010 Biyografi 0 7.2 11,611

Son Savaşçı
2010 Aksiyon 0 6.4 69,375

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon 0 6.8 116,316
2009 Aksiyon 0 7.6 512,707

Evlilik Sınavı
2008 Komedi 0 6.7 17,630

Banka İşi
2008 Suç 0 7.3 159,076
2008 Aksiyon 0 6.0 65,595

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi 0 7.1 23,453
2007 Dram 0 7.5 1,844

Yıldız Tozu
2007 Macera 0 7.7 224,548

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 19,085

Münih
2005 Dram 0 7.6 186,766

Gol
2005 Dram 0 6.8 53,068
2004 Aksiyon 0 4.2 11,737

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi 0 8.0 429,872

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera 0 8.9 1,335,715
2003 Suç 0 7.8 785
2003 Komedi 0 7.7 17,939

Kayıp Prens
2003 Biyografi 0    

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi 0 3.6 4,631

Toplantı
2002 Korku 0 5.7 6,859

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera 0 8.7 1,209,672
2002 Dram 0 8.3 12,515

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera 0 8.8 1,356,083

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi 0 6.7 189,364
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017