Giriş Kayıt
Nick Oliver

Nick Oliver


Yapım Yöneticisi

Nick Oliver, yapım yöneticisi. Zombilerin Şafağı (2004), Bridget Jones'un Günlüğü (2001), Anna Karenina (2012), Anonim (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon 0    
2016 Aksiyon 0 5.8 140,416

Suç/lu
2016 Aksiyon 0 6.3 43,609
2015 Dram 0 6.0 41,363
2015 Macera 0 5.8 50,398

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon 0 8.1 801,320

Muppets Aranıyor
2014 Macera 0 6.4 26,588
2014 Komedi 0 6.4 27,314

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon 0 4.5 2,451

Çılgın Joe
2013 Aksiyon 0 6.2 56,846

Bir Hayalimiz Vardı
2012 Dram 0 6.3 8,492
2012 Dram 0 6.6 77,830

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon 0 7.5 367,987
2011 Dram 0 7.4 69,617

Anonim
2011 Dram 0 6.9 36,247

Kadının Fendi
2010 Biyografi 0 7.2 11,611

Son Savaşçı
2010 Aksiyon 0 6.4 69,713

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon 0 6.8 116,753
2009 Aksiyon 0 7.6 515,585

Evlilik Sınavı
2008 Komedi 0 6.7 17,778

Banka İşi
2008 Suç 0 7.3 159,660
2008 Aksiyon 0 6.0 65,778

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi 0 7.1 23,570
2007 Dram 0 7.5 1,844

Yıldız Tozu
2007 Macera 0 7.7 225,593

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 19,189

Münih
2005 Dram 0 7.6 187,596

Gol
2005 Dram 0 6.8 53,068
2004 Aksiyon 0 4.2 11,803

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi 0 8.0 432,367

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera 0 8.9 1,344,779
2003 Suç 0 7.8 785
2003 Komedi 0 7.7 18,023

Kayıp Prens
2003 Biyografi 0 7.8 1,658

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi 0 3.6 4,631

Toplantı
2002 Korku 0 5.7 6,859

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera 0 8.7 1,217,160
2002 Dram 0 8.3 12,558

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera 0 8.8 1,365,067

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi 0 6.7 190,557
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,719) Dunkirk (4,570) Stronger (3,909) It (2,569) American Made (1,916) Loving Vincent (1,814) Mother! (1,811) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Flatliners (1,191) The Foreigner (812)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,136) Mr. Robot (6,794) Shameless (6,758) Game of Thrones (3,875) Peaky Blinders (2,696) Manhunt: Unabomber (2,595) Lucifer (1,970) Designated Survivor (1,843) Supernatural (1,574) The Big Bang Theory (1,551)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017