Giriş Kayıt
Nick Oliver

Nick Oliver


Yapım Yöneticisi

Nick Oliver, yapım yöneticisi. Zombilerin Şafağı (2004), Bridget Jones'un Günlüğü (2001), Anna Karenina (2012), Anonim (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon 0    
2016 Aksiyon 0 5.9 120,335

Suç/lu
2016 Aksiyon 0 6.3 39,573
2015 Dram 0 6.0 38,791
2015 Macera 0 5.8 48,344

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon 0 8.1 766,648

Muppets Aranıyor
2014 Macera 0 6.4 25,780
2014 Komedi 0 6.4 26,601

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon 0 4.5 2,451

Çılgın Joe
2013 Aksiyon 0 6.2 55,457

Bir Hayalimiz Vardı
2012 Dram 0 6.3 8,492
2012 Dram 0 6.6 75,774

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon 0 7.5 359,345
2011 Dram 0 7.4 67,921

Anonim
2011 Dram 0 6.9 35,752

Kadının Fendi
2010 Biyografi 0 7.2 11,611

Son Savaşçı
2010 Aksiyon 0 6.4 68,126

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon 0 6.8 115,029
2009 Aksiyon 0 7.6 504,203

Evlilik Sınavı
2008 Komedi 0 6.7 16,622

Banka İşi
2008 Suç 0 7.3 157,487
2008 Aksiyon 0 6.0 64,820

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi 0 7.1 23,102
2007 Dram 0 7.5 1,844

Yıldız Tozu
2007 Macera 0 7.7 221,541

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 18,702

Münih
2005 Dram 0 7.6 184,026

Gol
2005 Dram 0 6.8 53,068
2004 Aksiyon 0 4.2 11,624

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi 0 8.0 420,050

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera 0 8.9 1,307,946
2003 Suç 0 7.8 785
2003 Komedi 0 7.7 17,584

Kayıp Prens
2003 Biyografi 0    

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi 0 3.6 4,631

Toplantı
2002 Korku 0 5.7 6,859

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera 0 8.7 1,185,460
2002 Dram 0 8.3 12,375

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera 0 8.8 1,329,013

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi 0 6.7 186,175
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017