Giriş Kayıt
Nick Oliver

Nick Oliver


Yapım Yöneticisi

Nick Oliver, yapım yöneticisi. Zombilerin Şafağı (2004), Bridget Jones'un Günlüğü (2001), Anna Karenina (2012), Anonim (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon 0 6.6 86,181
2016 Aksiyon 0 5.8 153,980

Suç/lu
2016 Aksiyon 0 6.3 47,631
2015 Dram 0 6.0 44,003
2015 Macera 0 5.8 53,058

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon 0 8.1 857,586

Muppets Aranıyor
2014 Macera 0 6.4 27,636
2014 Komedi 0 6.4 28,213

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon 0 4.5 2,451

Çılgın Joe
2013 Aksiyon 0 6.2 58,698

Bir Hayalimiz Vardı
2012 Dram 0 6.3 8,492
2012 Dram 0 6.6 80,901

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon 0 7.5 378,406
2011 Dram 0 7.4 71,606

Anonim
2011 Dram 0 6.9 36,969

Kadının Fendi
2010 Biyografi 0 7.2 12,501

Son Savaşçı
2010 Aksiyon 0 6.4 71,413

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon 0 6.8 119,222
2009 Aksiyon 0 7.6 528,780

Evlilik Sınavı
2008 Komedi 0 6.7 18,212

Banka İşi
2008 Suç 0 7.3 162,194
2008 Aksiyon 0 6.0 66,961

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi 0 7.1 24,269
2007 Dram 0 7.5 1,844

Yıldız Tozu
2007 Macera 0 7.7 231,236

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 19,629

Münih
2005 Dram 0 7.6 192,519

Gol
2005 Dram 0 6.7 55,513
2004 Aksiyon 0 4.2 12,081

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi 0 7.9 446,906

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera 0 8.9 1,406,621
2003 Suç 0 7.8 785
2003 Komedi 0 7.7 18,705

Kayıp Prens
2003 Biyografi 0 7.8 1,658

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi 0 3.6 4,631

Toplantı
2002 Korku 0 5.7 6,859

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera 0 8.7 1,272,037
2002 Dram 0 8.3 12,785

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera 0 8.8 1,423,937

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi 0 6.7 196,532
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018