Giriş Kayıt
Nick Oliver

Nick Oliver


Yapım Yöneticisi

Nick Oliver, yapım yöneticisi. Zombilerin Şafağı (2004), Bridget Jones'un Günlüğü (2001), Anna Karenina (2012), Anonim (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon 0    
2016 Aksiyon 0 5.8 151,856

Suç/lu
2016 Aksiyon 0 6.3 46,746
2015 Dram 0 6.0 43,572
2015 Macera 0 5.8 52,516

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon 0 8.1 842,600

Muppets Aranıyor
2014 Macera 0 6.4 27,406
2014 Komedi 0 6.4 27,610

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon 0 4.5 2,451

Çılgın Joe
2013 Aksiyon 0 6.2 58,115

Bir Hayalimiz Vardı
2012 Dram 0 6.3 8,492
2012 Dram 0 6.6 80,355

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon 0 7.5 376,368
2011 Dram 0 7.4 71,196

Anonim
2011 Dram 0 6.9 36,858

Kadının Fendi
2010 Biyografi 0 7.2 12,330

Son Savaşçı
2010 Aksiyon 0 6.4 71,097

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon 0 6.8 118,777
2009 Aksiyon 0 7.6 526,245

Evlilik Sınavı
2008 Komedi 0 6.7 18,212

Banka İşi
2008 Suç 0 7.3 161,643
2008 Aksiyon 0 6.0 66,734

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi 0 7.1 24,122
2007 Dram 0 7.5 1,844

Yıldız Tozu
2007 Macera 0 7.7 230,156

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 19,617

Münih
2005 Dram 0 7.6 191,626

Gol
2005 Dram 0 6.7 55,117
2004 Aksiyon 0 4.2 12,024

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi 0 8.0 443,792

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera 0 8.9 1,394,913
2003 Suç 0 7.8 785
2003 Komedi 0 7.7 18,557

Kayıp Prens
2003 Biyografi 0 7.8 1,658

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi 0 3.6 4,631

Toplantı
2002 Korku 0 5.7 6,859

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera 0 8.7 1,261,689
2002 Dram 0 8.3 12,723

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera 0 8.8 1,412,634

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi 0 6.7 195,319
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018