Giriş Kayıt
Nick Oliver

Nick Oliver


Yapım Yöneticisi

Nick Oliver, yapım yöneticisi. Zombilerin Şafağı (2004), Bridget Jones'un Günlüğü (2001), Anna Karenina (2012), Anonim (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon 0    
2016 Aksiyon 0 5.9 112,251

Suç/lu
2016 Aksiyon 0 6.3 38,321
2015 Dram 0 6.0 37,920
2015 Macera 0 5.8 47,772

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon 0 8.1 756,368

Muppets Aranıyor
2014 Macera 0 6.4 25,780
2014 Komedi 0 6.4 26,355

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon 0 4.5 2,451

Çılgın Joe
2013 Aksiyon 0 6.2 55,093

Bir Hayalimiz Vardı
2012 Dram 0 6.3 8,477
2012 Dram 0 6.6 75,254

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon 0 7.5 357,297
2011 Dram 0 7.4 67,435

Anonim
2011 Dram 0 6.9 35,624

Kadının Fendi
2010 Biyografi 0 7.2 11,611

Son Savaşçı
2010 Aksiyon 0 6.4 67,775

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon 0 6.8 114,620
2009 Aksiyon 0 7.6 501,602

Evlilik Sınavı
2008 Komedi 0 6.7 16,622

Banka İşi
2008 Suç 0 7.3 156,965
2008 Aksiyon 0 6.0 64,558

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi 0 7.1 23,033
2007 Dram 0 7.5 1,844

Yıldız Tozu
2007 Macera 0 7.7 220,621

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 18,577

Münih
2005 Dram 0 7.6 183,362

Gol
2005 Dram 0 6.8 53,028
2004 Aksiyon 0 4.2 11,556

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi 0 8.0 417,385

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera 0 8.9 1,298,914
2003 Suç 0 7.8 785
2003 Komedi 0 7.7 17,479

Kayıp Prens
2003 Biyografi 0    

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi 0 3.6 4,631

Toplantı
2002 Korku 0 5.7 6,859

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera 0 8.7 1,177,095
2002 Dram 0 8.3 12,321

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera 0 8.8 1,320,072

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi 0 6.7 185,145
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017