Giriş Kayıt
Nick Oliver

Nick Oliver


Yapım Yöneticisi

Nick Oliver, yapım yöneticisi. Zombilerin Şafağı (2004), Bridget Jones'un Günlüğü (2001), Anna Karenina (2012), Anonim (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon 0 6.1 82,825

Suç/lu
2016 Aksiyon 0 6.3 36,075
2015 Dram 0 6.0 36,454
2015 Macera 0 5.8 46,927

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon 0 8.1 736,391

Muppets Aranıyor
2014 Macera 0 6.4 25,556
2014 Komedi 0 6.4 26,162

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon 0 4.5 2,451

Çılgın Joe
2013 Aksiyon 0 6.2 54,468

Bir Hayalimiz Vardı
2012 Dram 0 6.3 7,973
2012 Dram 0 6.6 74,510

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon 0 7.5 353,640
2011 Dram 0 7.4 66,668

Anonim
2011 Dram 0 6.9 35,418

Kadının Fendi
2010 Biyografi 0 7.2 11,611

Son Savaşçı
2010 Aksiyon 0 6.4 67,081

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon 0 6.8 113,909
2009 Aksiyon 0 7.6 496,810

Evlilik Sınavı
2008 Komedi 0 6.7 16,622

Banka İşi
2008 Suç 0 7.3 156,119
2008 Aksiyon 0 6.0 64,179

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi 0 7.1 22,851
2007 Dram 0 7.5 1,844

Yıldız Tozu
2007 Macera 0 7.7 219,168

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 18,361

Münih
2005 Dram 0 7.6 182,111

Gol
2005 Dram 0 6.8 52,641
2004 Aksiyon 0 4.2 11,491

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi 0 8.0 413,222

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera 0 8.9 1,283,786
2003 Suç 0 7.8 785
2003 Komedi 0 7.7 17,110

Kayıp Prens
2003 Biyografi 0    

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi 0 3.6 4,631

Toplantı
2002 Korku 0 5.7 6,859

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera 0 8.7 1,163,300
2002 Dram 0 8.3 12,232

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera 0 8.8 1,305,404

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi 0 6.7 183,283
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017