Giriş Kayıt
Nick Oliver

Nick Oliver


Yapım Yöneticisi

Nick Oliver, yapım yöneticisi. Zombilerin Şafağı (2004), Bridget Jones'un Günlüğü (2001), Anna Karenina (2012), Anonim (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon 0 6.0 100,815

Suç/lu
2016 Aksiyon 0 6.3 37,375
2015 Dram 0 6.0 37,080
2015 Macera 0 5.8 47,420

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon 0 8.1 743,806

Muppets Aranıyor
2014 Macera 0 6.4 25,731
2014 Komedi 0 6.4 26,340

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon 0 4.5 2,451

Çılgın Joe
2013 Aksiyon 0 6.2 54,814

Bir Hayalimiz Vardı
2012 Dram 0 6.3 7,973
2012 Dram 0 6.6 74,932

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon 0 7.5 355,583
2011 Dram 0 7.4 67,079

Anonim
2011 Dram 0 6.9 35,533

Kadının Fendi
2010 Biyografi 0 7.2 11,611

Son Savaşçı
2010 Aksiyon 0 6.4 67,479

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon 0 6.8 114,310
2009 Aksiyon 0 7.6 499,339

Evlilik Sınavı
2008 Komedi 0 6.7 16,622

Banka İşi
2008 Suç 0 7.3 156,588
2008 Aksiyon 0 6.0 64,381

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi 0 7.1 22,958
2007 Dram 0 7.5 1,844

Yıldız Tozu
2007 Macera 0 7.7 219,973

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 18,484

Münih
2005 Dram 0 7.6 182,839

Gol
2005 Dram 0 6.8 52,786
2004 Aksiyon 0 4.2 11,533

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi 0 8.0 415,449

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera 0 8.9 1,292,351
2003 Suç 0 7.8 785
2003 Komedi 0 7.7 17,423

Kayıp Prens
2003 Biyografi 0    

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi 0 3.6 4,631

Toplantı
2002 Korku 0 5.7 6,859

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera 0 8.7 1,171,058
2002 Dram 0 8.3 12,285

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera 0 8.8 1,313,687

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi 0 6.7 184,360
Film Altyazıları
Gold (3,970) Get Out (2,385) Logan (1,888) La La Land (1,216) The Age of Shadows (1,204) Split (1,193) Rings (1,153) Zashchitniki (1,074) The Great Wall (934) Sand Castle (798)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,840) The Blacklist (3,310) Into the Badlands (2,728) Fargo (2,575) The Last Kingdom (2,494) Doctor Who (2,102) The Expanse (1,533) Vikings (1,488) Game of Thrones (1,485) Supernatural (1,224)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017