Giriş Kayıt
Stephanie K. Mitchell

Stephanie K. Mitchell


Stephanie K. Mitchell,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Çeşitli 5.7 287,544
2005 Dram Çeşitli 6.3 214

Ben, Robot
2004 Aksiyon Çeşitli 7.1 440,885
2004 Macera Çeşitli    

Onlar
2002 Korku Çeşitli 4.8 10,969

Taken 1
2002 Dram Çeşitli 7.8 24

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Çeşitli 5.6 65,525

Şeytan Kadın
2001 Komedi Çeşitli 5.9 35,626
Dizi Altyazıları
Westworld (4,419) La casa de papel (2,231) The Expanse (1,899) Legion (1,552) Colony (1,387) Cloak & Dagger (1,192) Goliath (1,177) Vikings (882) Lucifer (757) 12 Monkeys (740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018