Giriş Kayıt
Stephanie K. Mitchell

Stephanie K. Mitchell


Stephanie K. Mitchell,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Çeşitli 5.7 284,033
2005 Dram Çeşitli 6.3 214

Ben, Robot
2004 Aksiyon Çeşitli 7.1 433,771
2004 Macera Çeşitli    

Onlar
2002 Korku Çeşitli 4.8 10,969

Taken 1
2002 Dram Çeşitli 7.8 24

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Çeşitli 5.6 65,076

Şeytan Kadın
2001 Komedi Çeşitli 5.9 35,131
Dizi Altyazıları
La casa de papel (17,906) Vikings (3,489) Stargate Origins (3,205) Black Mirror (3,064) American Crime Story (1,666) Bron/Broen (1,595) The X Files (1,582) Supernatural (1,507) Star Trek: Discovery (1,396) McMafia (1,340)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018