Giriş Kayıt
Stephanie K. Mitchell

Stephanie K. Mitchell


Stephanie K. Mitchell,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Çeşitli 5.7 279,111
2005 Dram Çeşitli    

Ben, Robot
2004 Aksiyon Çeşitli 7.1 420,004
2004 Macera Çeşitli    

Onlar
2002 Korku Çeşitli 4.8 10,969

Taken 1
2002 Dram Çeşitli 7.8 24

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Çeşitli 5.6 64,287

Şeytan Kadın
2001 Komedi Çeşitli 5.9 34,444
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017