Giriş Kayıt
Stephanie K. Mitchell

Stephanie K. Mitchell


Stephanie K. Mitchell,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Çeşitli 5.7 274,947
2005 Dram Çeşitli    

Ben, Robot
2004 Aksiyon Çeşitli 7.1 408,071
2004 Macera Çeşitli    

Onlar
2002 Korku Çeşitli 4.8 10,969

Taken 1
2002 Dram Çeşitli 7.8 24

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Çeşitli 5.6 63,598

Şeytan Kadın
2001 Komedi Çeşitli 5.9 33,942
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017