Giriş Kayıt
Horacio Martínez

Horacio Martínez


Makyaj, Kostümcü

Horacio Martínez, makyaj, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Makyaj 8.2 209

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 Aksiyon Makyaj 6.3 167,174
2005 Korku Makyaj 4.9 381
2000 Dram Makyaj 7.3 240

Kutsal Kan
1989 Gerilim Kostüm Bölümü 7.7 14,982
Film Altyazıları
Rampage (14,395) Ready Player One (10,368) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,138) The Cured (1,998) Blockers (1,106) Set It Up (1,041) Den 12. mann (967) Journey's End (828) Black Panther (728)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,518) 12 Monkeys (3,312) La casa de papel (2,813) Into the Badlands (2,740) Legion (1,779) Fear the Walking Dead (1,487) The 100 (1,391) The Expanse (1,389) The Crossing (1,097) Vikings (1,079)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018