Giriş Kayıt
Horacio Martínez

Horacio Martínez


Makyaj, Kostümcü

Horacio Martínez, makyaj, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Makyaj 8.2 209

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 Aksiyon Makyaj 6.3 163,782
2005 Korku Makyaj 4.9 381
2000 Dram Makyaj 7.3 240

Kutsal Kan
1989 Gerilim Kostüm Bölümü 7.7 14,982
Dizi Altyazıları
Vikings (9,183) Supernatural (3,968) Mr. Robot (3,805) Game of Thrones (3,271) The Big Bang Theory (3,233) Gotham (3,008) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,859) Shameless (2,856) Arrow (2,790) The Flash (1,898)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017