Giriş Kayıt
Terrence Martin

Terrence Martin


Yapım Yöneticisi

Terrence Martin, yapım yöneticisi. Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (2016), (2010) Jackass 3D (2010), (2008) Gözcü (2008), (2001) Joe Dirt (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Yapım Yöneticisi    
2017 Aile Yapım Yöneticisi 8.2 20
2016 Komedi Çeşitli 6.2 1,221

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Çeşitli 6.6 81,058
2013 Komedi Çeşitli 3.0 479

Annemle Yolculuk
2012 Komedi Çeşitli 5.8 31,743
2010 Belgesel Çeşitli 7.1 48,245

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Çeşitli 5.7 46,143

Zoraki Tatil
2008 Komedi Çeşitli 5.6 50,967

Gözcü
2008 Suç Çeşitli 6.1 42,471

Aman Tanrım
2007 Komedi Çeşitli 5.4 120,404

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Çeşitli 5.6 85,632

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Çeşitli 5.0 46,822

Babamın Kabusu
2004 Komedi Çeşitli 6.5 50,024

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Çeşitli 5.7 58,770

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Çeşitli 4.8 105,041

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Çeşitli 6.2 170,602

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Çeşitli 5.2 11,732
2002 Komedi Çeşitli 4.1 1,243
2001 Macera Çeşitli 5.9 43,693

Hücre
2000 Korku Çeşitli 6.3 83,426
1994 Aksiyon Çeşitli 5.8 6,484
1993 Komedi Çeşitli 6.9 17,181
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017