Giriş Kayıt
Terrence Martin

Terrence Martin


Yapım Yöneticisi

Terrence Martin, yapım yöneticisi. Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (2016), (2010) Jackass 3D (2010), (2008) Gözcü (2008), (2001) Joe Dirt (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Yapım Yöneticisi    
2017 Aile Yapım Yöneticisi 8.2 20
2016 Komedi Çeşitli 6.2 1,221

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Çeşitli 6.5 83,334
2013 Komedi Çeşitli 3.0 479

Annemle Yolculuk
2012 Komedi Çeşitli 5.8 32,635
2010 Belgesel Çeşitli 7.0 50,543

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Çeşitli 5.7 48,383

Zoraki Tatil
2008 Komedi Çeşitli 5.6 54,671

Gözcü
2008 Suç Çeşitli 6.1 44,202

Aman Tanrım
2007 Komedi Çeşitli 5.4 124,927

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Çeşitli 5.6 88,526

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Çeşitli 5.0 47,937

Babamın Kabusu
2004 Komedi Çeşitli 6.5 50,666

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Çeşitli 5.8 62,345

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Çeşitli 4.8 108,568

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Çeşitli 6.2 176,290

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Çeşitli 5.2 11,907
2002 Komedi Çeşitli 4.1 1,243
2001 Macera Çeşitli 5.9 45,469

Hücre
2000 Korku Çeşitli 6.3 86,228
1994 Aksiyon Çeşitli 5.8 6,484
1993 Komedi Çeşitli 6.9 17,812
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018