Giriş Kayıt
Terrence Martin

Terrence Martin


Yapım Yöneticisi

Terrence Martin, yapım yöneticisi. Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (2016), (2010) Jackass 3D (2010), (2008) Gözcü (2008), (2001) Joe Dirt (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Yapım Yöneticisi    
2017 Aile Yapım Yöneticisi 8.2 20
2016 Komedi Çeşitli 6.2 1,221

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Çeşitli 6.5 81,599
2013 Komedi Çeşitli 3.0 479

Annemle Yolculuk
2012 Komedi Çeşitli 5.8 31,975
2010 Belgesel Çeşitli 7.1 48,245

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Çeşitli 5.7 46,676

Zoraki Tatil
2008 Komedi Çeşitli 5.6 51,914

Gözcü
2008 Suç Çeşitli 6.1 42,820

Aman Tanrım
2007 Komedi Çeşitli 5.4 121,327

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Çeşitli 5.6 86,364

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Çeşitli 5.0 47,056

Babamın Kabusu
2004 Komedi Çeşitli 6.5 50,024

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Çeşitli 5.7 59,694

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Çeşitli 4.8 105,868

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Çeşitli 6.2 171,953

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Çeşitli 5.2 11,895
2002 Komedi Çeşitli 4.1 1,243
2001 Macera Çeşitli 5.9 44,086

Hücre
2000 Korku Çeşitli 6.3 84,083
1994 Aksiyon Çeşitli 5.8 6,484
1993 Komedi Çeşitli 6.9 17,401
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017