Giriş Kayıt
Nancy Marcotte

Nancy Marcotte


Yönetmen Asistanı, Müzisyen

Nancy Marcotte, yönetmen asistanı, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.5 120
2014 Biyografi Çeşitli 7.5 331
2013 Biyografi Müzik 6.2 53
2013 Dram Çeşitli 6.6 90
2011 Belgesel Çeşitli 7.5 1,550

Pembe Kurdele
2011 Belgesel Çeşitli 7.4 598
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017