Giriş Kayıt
Nancy Marcotte

Nancy Marcotte


Yönetmen Asistanı, Müzisyen

Nancy Marcotte, yönetmen asistanı, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.5 120
2014 Biyografi Çeşitli 7.5 331
2013 Biyografi Müzik 6.2 53
2013 Dram Çeşitli 6.6 90
2011 Belgesel Çeşitli 7.5 1,550

Pembe Kurdele
2011 Belgesel Çeşitli 7.4 598
Film Altyazıları
Gold (4,419) Get Out (2,606) Logan (2,177) Personal Shopper (1,614) La La Land (1,429) The Age of Shadows (1,400) Split (1,388) Rings (1,306) Zashchitniki (1,180) Silence (1,135)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,804) The Blacklist (3,533) The Flash (3,506) Into the Badlands (3,178) Fargo (2,792) The Last Kingdom (2,621) Doctor Who (2,222) Gotham (1,857) Game of Thrones (1,829) The Expanse (1,802)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017