Giriş Kayıt
Justin G. Maguire

Justin G. Maguire (45)


Kameraman, Editör, Sanat Bölümü

Justin G. Maguire, 11 Temmuz 1972 Denver, Colorado, ABD doğumlu kameraman, editör, sanat bölümü. Pearl Harbor (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Temmuz 1972
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 34 Dram Çeşitli 7.2 173,610

Tatil
2006 34 Komedi Editorial Department
Çeşitli
6.9 196,623
2006 34 Komedi Çeşitli 6.4 23,628

Gece Uçuşu
2005 33 Gerilim Çeşitli 6.5 98,452

Tesadüfler
2004 32 Komedi Kameraman 6.7 58,399

Kabus Gecesi 2
2003 31 Korku Çeşitli 5.6 48,338

Korkunç Bir Film 3
2003 31 Komedi Editorial Department 5.5 118,096

Sıkıysa Yakala
2002 30 Biyografi Çeşitli 8.1 603,790

Ölümüne Takip
2002 30 Aksiyon Çeşitli 5.5 64,253
2001 29 Biyografi Çeşitli 6.8 82,839
2001 29 Komedi Kameraman    
2001 29 Aksiyon Çeşitli 6.1 270,813

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 28 Komedi Sanat Bölümü 4.3 39,763

Duvarların Dili Olsa 2
2000 28 Dram Çeşitli    

Yalancı
1997 25 Suç Çeşitli 6.7 5,194
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017