Giriş Kayıt
Justin G. Maguire

Justin G. Maguire (44)


Kameraman, Editör, Sanat Bölümü

Justin G. Maguire, 11 Temmuz 1972 Denver, Colorado, ABD doğumlu kameraman, editör, sanat bölümü. Pearl Harbor (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Temmuz 1972
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 34 Dram Çeşitli 7.2 171,349

Tatil
2006 34 Komedi Editorial Department
Çeşitli
6.9 194,219
2006 34 Komedi Çeşitli 6.4 23,424

Gece Uçuşu
2005 33 Gerilim Çeşitli 6.5 97,404

Tesadüfler
2004 32 Komedi Kameraman 6.7 58,047

Kabus Gecesi 2
2003 31 Korku Çeşitli 5.6 47,560

Korkunç Bir Film 3
2003 31 Komedi Editorial Department 5.5 116,557

Sıkıysa Yakala
2002 30 Biyografi Çeşitli 8.1 586,769

Ölümüne Takip
2002 30 Aksiyon Çeşitli 5.5 63,724
2001 29 Biyografi Çeşitli 6.8 82,041
2001 29 Komedi Kameraman    
2001 29 Aksiyon Çeşitli 6.1 267,315

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 28 Komedi Sanat Bölümü 4.3 39,763

Duvarların Dili Olsa 2
2000 28 Dram Çeşitli    

Yalancı
1997 25 Suç Çeşitli 6.7 5,194
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017