Giriş Kayıt
Justin G. Maguire

Justin G. Maguire (45)


Kameraman, Editör, Sanat Bölümü

Justin G. Maguire, 11 Temmuz 1972 Denver, Colorado, ABD doğumlu kameraman, editör, sanat bölümü. Pearl Harbor (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Temmuz 1972
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 34 Dram Çeşitli 7.2 179,719

Tatil
2006 34 Komedi Editorial Department
Çeşitli
6.9 206,791
2006 34 Komedi Çeşitli 6.4 24,439

Gece Uçuşu
2005 33 Gizem Çeşitli 6.5 101,558

Tesadüfler
2004 32 Komedi Kameraman 6.7 58,570

Kabus Gecesi 2
2003 31 Korku Çeşitli 5.6 51,828

Korkunç Bir Film 3
2003 31 Komedi Editorial Department 5.5 122,464

Sıkıysa Yakala
2002 30 Biyografi Çeşitli 8.1 656,513

Ölümüne Takip
2002 30 Aksiyon Çeşitli 5.5 66,164
2001 29 Biyografi Çeşitli 6.8 85,188
2001 Komedi Kameraman 4.0 2,827
2001 29 Aksiyon Çeşitli 6.1 281,070

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 28 Komedi Sanat Bölümü 4.3 41,864

Duvarların Dili Olsa 2
2000 Dram Çeşitli 7.1 5,788

Yalancı
1997 25 Suç Çeşitli 6.7 5,194
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018