Giriş Kayıt
Justin G. Maguire

Justin G. Maguire (45)


Editör, Kameraman, Sanat Bölümü

Justin G. Maguire, 11 Temmuz 1972 Denver, Colorado, ABD doğumlu editör, kameraman, sanat bölümü. Pearl Harbor (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Temmuz 1972
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 34 Dram Çeşitli 7.2 174,949

Tatil
2006 34 Komedi Editorial Department
Çeşitli
6.9 198,257
2006 34 Komedi Çeşitli 6.4 23,854

Gece Uçuşu
2005 33 Gizem Çeşitli 6.5 99,176

Tesadüfler
2004 32 Komedi Kameraman 6.7 58,570

Kabus Gecesi 2
2003 31 Korku Çeşitli 5.6 49,316

Korkunç Bir Film 3
2003 31 Komedi Editorial Department 5.5 119,102

Sıkıysa Yakala
2002 30 Biyografi Çeşitli 8.1 614,082

Ölümüne Takip
2002 30 Aksiyon Çeşitli 5.5 64,756
2001 29 Biyografi Çeşitli 6.8 83,431
2001 Komedi Kameraman 4.0 2,827
2001 29 Aksiyon Çeşitli 6.1 272,788

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 28 Komedi Sanat Bölümü 4.3 41,864

Duvarların Dili Olsa 2
2000 28 Dram Çeşitli    

Yalancı
1997 25 Suç Çeşitli 6.7 5,194
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017