Giriş Kayıt
Justin G. Maguire

Justin G. Maguire (45)


Kameraman, Editör, Sanat Bölümü

Justin G. Maguire, 11 Temmuz 1972 Denver, Colorado, ABD doğumlu kameraman, editör, sanat bölümü. Pearl Harbor (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Temmuz 1972
Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 34 Dram Çeşitli 7.2 175,811

Tatil
2006 34 Komedi Editorial Department
Çeşitli
6.9 199,697
2006 34 Komedi Çeşitli 6.4 23,980

Gece Uçuşu
2005 33 Gizem Çeşitli 6.5 99,594

Tesadüfler
2004 32 Komedi Kameraman 6.7 58,570

Kabus Gecesi 2
2003 31 Korku Çeşitli 5.6 50,186

Korkunç Bir Film 3
2003 31 Komedi Editorial Department 5.5 119,845

Sıkıysa Yakala
2002 30 Biyografi Çeşitli 8.1 621,112

Ölümüne Takip
2002 30 Aksiyon Çeşitli 5.5 64,756
2001 29 Biyografi Çeşitli 6.8 83,765
2001 Komedi Kameraman 4.0 2,827
2001 29 Aksiyon Çeşitli 6.1 274,442

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 28 Komedi Sanat Bölümü 4.3 41,864

Duvarların Dili Olsa 2
2000 Dram Çeşitli 7.1 5,788

Yalancı
1997 25 Suç Çeşitli 6.7 5,194
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,719) Dunkirk (4,570) Stronger (3,909) It (2,569) American Made (1,916) Loving Vincent (1,814) Mother! (1,811) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Flatliners (1,191) The Foreigner (812)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,136) Mr. Robot (6,794) Shameless (6,758) Game of Thrones (3,875) Peaky Blinders (2,696) Manhunt: Unabomber (2,595) Lucifer (1,970) Designated Survivor (1,843) Supernatural (1,574) The Big Bang Theory (1,551)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017