Giriş Kayıt
Brandon Lott

Brandon Lott


Editör, Kameraman, Editör

Brandon Lott, editör, kameraman, editör. Chuck (2007), Carrie Günlükleri (2013), Aquarius (2015), Crisis (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 6.4 2,617
2016 Gizem Editör 6.8 3,503
2016 Suç Editör 6.9 7,537
2015 Suç Editör 7.1 8,778
2014 Dram Editör 7.7 5,994
2014 Aksiyon Editör 7.2 7,469

Carrie Günlükleri
2013 Komedi Editör 7.0 23,406
2007 Aksiyon Editör 8.2 114,958

Dedikoducu Kız
2007 Dram Editorial Department
Editör
7.4 128,664

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Kameraman 5.2 22,682

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Kameraman 5.1 50,048

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Kameraman 6.0 12,388

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.4 92,367

Çikolata
2000 Dram Kameraman 7.3 160,580

Fakülte
1998 Korku Çeşitli 6.5 98,173
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018