Giriş Kayıt
Brandon Lott

Brandon Lott


Editör, Kameraman, Editör

Brandon Lott, editör, kameraman, editör. Chuck (2007), Carrie Günlükleri (2013), Aquarius (2015), Crisis (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gizem Editör 6.8 3,376
2016 Suç Editör 6.9 7,294
2015 Suç Editör 7.1 8,437
2014 Dram Editör 7.7 5,924
2014 Aksiyon Editör 7.2 7,332

Carrie Günlükleri
2013 Komedi Editör 7.0 23,045
2007 Aksiyon Editör 8.2 113,789

Dedikoducu Kız
2007 Dram Editorial Department
Editör
7.4 126,074

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Kameraman 5.2 22,052

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Kameraman 5.1 48,875

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Kameraman 6.0 12,388

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.4 90,709

Çikolata
2000 Dram Kameraman 7.3 158,615

Fakülte
1998 Korku Çeşitli 6.4 96,755
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017