Giriş Kayıt
Brandon Lott

Brandon Lott


Editör, Kameraman, Editör

Brandon Lott, editör, kameraman, editör. Chuck (2007), Carrie Günlükleri (2013), Aquarius (2015), Crisis (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gizem Editör 6.8 3,215
2016 Suç Editör 6.9 6,785
2015 Suç Editör 7.0 8,058
2014 Dram Editör 7.7 5,766
2014 Aksiyon Editör 7.2 7,332

Carrie Günlükleri
2013 Komedi Editör 7.0 22,613
2007 Aksiyon Editör 8.2 112,510

Dedikoducu Kız
2007 Dram Editorial Department
Editör
7.4 123,299

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Kameraman 5.2 21,985

Çılgın Çocuklar-2
2002 Aksiyon Kameraman 5.1 47,823

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Kameraman 6.0 12,388

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.4 88,838

Çikolata
2000 Dram Kameraman 7.3 156,372

Fakülte
1998 Korku Çeşitli 6.4 95,540
Dizi Altyazıları
Fargo (5,805) Arrow (5,227) The Flash (4,450) American Gods (4,048) The 100 (3,951) 12 Monkeys (3,053) Better Call Saul (2,935) Supernatural (2,630) Game of Thrones (2,561) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017