Giriş Kayıt
Brandon Lott

Brandon Lott


Editör, Kameraman, Editör

Brandon Lott, editör, kameraman, editör. Chuck (2007), Carrie Günlükleri (2013), Aquarius (2015), Crisis (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gizem Editör 6.8 3,436
2016 Suç Editör 6.9 7,416
2015 Suç Editör 7.1 8,589
2014 Dram Editör 7.7 5,980
2014 Aksiyon Editör 7.2 7,469

Carrie Günlükleri
2013 Komedi Editör 7.0 23,222
2007 Aksiyon Editör 8.2 114,355

Dedikoducu Kız
2007 Dram Editorial Department
Editör
7.4 127,356

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Kameraman 5.2 22,469

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Kameraman 5.1 49,483

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Kameraman 6.0 12,388

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.4 91,457

Çikolata
2000 Dram Kameraman 7.3 159,566

Fakülte
1998 Korku Çeşitli 6.5 97,557
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017