Giriş Kayıt
Brandon Lott

Brandon Lott


Editör, Kameraman, Dublör

Brandon Lott, editör, kameraman, dublör. Chuck (2007), Carrie Günlükleri (2013), Aquarius (2015), Shades of Blue (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 7.0 5,074
2016 Gizem Editör 6.8 3,599
2016 Suç Editör 6.9 7,818
2015 Suç Editör 7.1 9,062
2014 Dram Editör 7.6 6,148
2014 Aksiyon Editör 7.2 7,469

Carrie Günlükleri
2013 Komedi Editör 7.0 23,690
2007 Aksiyon Editör 8.2 116,189

Dedikoducu Kız
2007 Dram Editorial Department
Editör
7.4 131,037

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Kameraman 5.2 23,022

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Kameraman 5.1 51,186

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Kameraman 6.0 12,779

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.5 94,156

Çikolata
2000 Dram Kameraman 7.3 162,419

Fakülte
1998 Korku Çeşitli 6.5 99,424
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018