Giriş Kayıt
Brandon Lott

Brandon Lott


Editör, Kameraman, Editör

Brandon Lott, editör, kameraman, editör. Chuck (2007), Carrie Günlükleri (2013), Aquarius (2015), Crisis (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gizem Editör 6.8 3,283
2016 Suç Editör 6.9 7,077
2015 Suç Editör 7.1 8,248
2014 Dram Editör 7.7 5,831
2014 Aksiyon Editör 7.2 7,332

Carrie Günlükleri
2013 Komedi Editör 7.0 22,835
2007 Aksiyon Editör 8.2 113,088

Dedikoducu Kız
2007 Dram Editorial Department
Editör
7.4 124,607

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Kameraman 5.2 22,052

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Kameraman 5.1 48,381

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Kameraman 6.0 12,388

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.4 89,716

Çikolata
2000 Dram Kameraman 7.3 157,487

Fakülte
1998 Korku Çeşitli 6.4 96,117
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017