Giriş Kayıt
Brandon Lott

Brandon Lott


Editör, Kameraman, Editör

Brandon Lott, editör, kameraman, editör. Chuck (2007), Carrie Günlükleri (2013), Aquarius (2015), Crisis (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gizem Editör 6.8 3,134
2016 Suç Editör 6.8 6,236
2015 Suç Editör 7.0 7,825
2014 Dram Editör 7.7 5,692
2014 Aksiyon Editör 7.2 7,332

Carrie Günlükleri
2013 Komedi Editör 7.0 22,417
2007 Aksiyon Editör 8.2 111,821

Dedikoducu Kız
2007 Dram Editorial Department
Editör
7.4 121,794

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Kameraman 5.2 21,754

Çılgın Çocuklar-2
2002 Aksiyon Kameraman 5.1 47,234

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Kameraman 6.0 12,145

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.4 87,952

Çikolata
2000 Dram Kameraman 7.3 155,318

Fakülte
1998 Korku Çeşitli 6.4 94,965
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,054) The 100 (3,704) Legion (3,157) Into the Badlands (2,848) The Originals (2,601) The Last Kingdom (2,264) Arrow (2,025) Vikings (1,842) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,755)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017