Giriş Kayıt
Marjorie Leder

Marjorie Leder


Marjorie Leder, Dynasty (2017), (2014) TURN (2014), (2016) Hap and Leonard (2016), (2007) Honeydripper (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 6.8 4,319
2016 Suç Çeşitli 7.5 4,530
2015 Dram Çeşitli 5.5 1,890
2014 Dram Çeşitli 8.1 16,448
2010 Suç Çeşitli 7.2 7,322
2007 Suç Çeşitli 6.8 1,681
2004 Aksiyon Çeşitli 7.0 39,549
2002 Suç Çeşitli 9.3 224,549
2000 Macera Çeşitli 7.0 19,209
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,782) Den of Thieves (2,583) Maze Runner: The Death Cure (2,298) Hostiles (2,199) Winchester (2,183) 12 Strong (1,998) Submergence (1,686) Peter Rabbit (1,233) The Commuter (1,105) A martfüi rém (776)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,694) Supernatural (3,848) The Flash (3,305) The Terror (2,665) Legion (2,440) The Big Bang Theory (2,333) Gotham (2,030) The Expanse (1,990) The Crossing (1,885) Arrow (1,772)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018