Giriş Kayıt
Marjorie Leder

Marjorie Leder


Marjorie Leder, (2014) TURN (2014), (2016) Hap and Leonard (2016), (2007) Honeydripper (2007), (2015) Ithaca (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Çeşitli 7.5 3,681
2015 Dram Çeşitli 5.6 1,759
2014 Dram Çeşitli 8.1 15,419
2010 Suç Çeşitli 7.2 7,181
2007 Suç Çeşitli 6.8 1,681
2004 Aksiyon Çeşitli 7.0 38,725
2002 Suç Çeşitli 9.3 214,904
2000 Macera Çeşitli 7.0 18,764
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017