Giriş Kayıt
Marjorie Leder

Marjorie Leder


Marjorie Leder, (2014) TURN (2014), (2016) Hap and Leonard (2016), (2007) Honeydripper (2007), (2015) Ithaca (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Çeşitli 7.4 3,129
2015 Dram Çeşitli 5.6 1,476
2014 Dram Çeşitli 8.0 13,947
2010 Suç Çeşitli 7.2 6,991
2007 Suç Çeşitli 6.8 1,681
2004 Aksiyon Çeşitli 7.0 37,916
2002 Suç Çeşitli 9.4 205,887
2000 Macera Çeşitli 7.0 18,345
Film Altyazıları
Gold (5,799) Get Out (3,023) Logan (2,555) Rings (2,305) The Age of Shadows (1,917) La La Land (1,770) Split (1,612) Sand Castle (1,486) Zashchitniki (1,418) The Great Wall (1,264)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,594) Fargo (3,674) The Last Kingdom (2,345) The Expanse (2,055) Doctor Who (1,977) Into the Badlands (1,823) Game of Thrones (1,614) Vikings (1,601) Better Call Saul (1,544) Supernatural (1,464)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017