Giriş Kayıt
Marjorie Leder

Marjorie Leder


Marjorie Leder, Dynasty (2017), (2014) TURN (2014), (2016) Hap and Leonard (2016), (2007) Honeydripper (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 7.1 5,685
2016 Suç Çeşitli 7.6 4,779
2015 Dram Çeşitli 5.5 1,968
2014 Dram Çeşitli 8.1 16,660
2010 Suç Çeşitli 7.2 7,322
2007 Suç Çeşitli 6.8 1,681
2004 Aksiyon Çeşitli 7.0 39,750
2002 Suç Çeşitli 9.3 227,089
2000 Macera Çeşitli 7.1 19,341
Dizi Altyazıları
Westworld (6,719) The Expanse (3,315) The 100 (2,986) La casa de papel (2,416) Colony (1,970) The Crossing (1,697) Luke Cage (1,632) Genius (1,503) 12 Monkeys (1,278) Vikings (1,249)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018