Giriş Kayıt
Marjorie Leder

Marjorie Leder


Marjorie Leder, Dynasty (2017), (2014) TURN (2014), (2016) Hap and Leonard (2016), (2007) Honeydripper (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 6.6 3,368
2016 Suç Çeşitli 7.5 3,965
2015 Dram Çeşitli 5.5 1,890
2014 Dram Çeşitli 8.1 16,228
2010 Suç Çeşitli 7.2 7,262
2007 Suç Çeşitli 6.8 1,681
2004 Aksiyon Çeşitli 7.0 39,332
2002 Suç Çeşitli 9.3 221,885
2000 Macera Çeşitli 7.0 19,074
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018