Giriş Kayıt
Tamsin Jeffrey

Tamsin Jeffrey


Editör, Görsel Efekt

Tamsin Jeffrey, editör, görsel efekt. Yıldız Tozu (2007), Kan Gölü (2008), Cehenneme 2 Adım (2009), Aşkın Peşinde (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editorial Department 7.2 83,440

Trans
2013 Suç Editorial Department 6.9 101,988

Siyahlı Kadın
2012 Dram Editorial Department 6.4 159,315

127 Saat
2010 Macera Editorial Department 7.6 310,872

Göster Gününü
2010 Aksiyon Editorial Department 7.6 480,463

Cehenneme 2 Adım
2009 Macera Editorial Department 5.8 37,615

Kan Gölü
2008 Korku Editorial Department 6.8 66,652
2008 Kısa Metraj Editorial Department 7.2 55

Yıldız Tozu
2007 Macera Editorial Department 7.7 231,236

Şeytanın Köleleri
2006 Korku Editorial Department 6.2 8,359
2005 Dram Editorial Department 6.5 625

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 163,982

Aşkın Peşinde
2004 Komedi Editorial Department 6.1 32,893
2003 Aksiyon Editorial Department 6.5 23,513
2002 Komedi Editorial Department 6.2 3,601

Ölümün Kollarında
2002 Dram Editorial Department 5.5 15,705
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018