Giriş Kayıt
Carly Hunter

Carly Hunter


Yapımcı, Görsel Efekt

Carly Hunter, yapımcı, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Yapımcı 7.4 15,075
2015 Animasyon Yapımcı 7.3 337
2015 Animasyon Yapımcı 7.2 94
2014 Animasyon Yapımcı 8.2 875
2014 Animasyon Yapımcı 8.1 17,200
2014 Animasyon Yapımcı 8.7 657
2014 Animasyon Yapımcı 8.2 1,632
2013 Animasyon Yapımcı 8.8 86,218
2013 Animasyon Yapımcı 5.8 638
2013 Animasyon Yapımcı 7.3 2,464
2013 Animasyon Yapımcı 7.0 746

Dragon Ball Z: Tanrıların Savaşı
2013 Animasyon Yapımcı 7.3 21,175

Ejderha Çağı: Arayıcı'nın Yükselişi
2012 Animasyon Yapımcı 5.9 2,442
2012 Animasyon Yapımcı 6.0 312
2012 Animasyon Yapımcı 8.3 6,747
2012 Animasyon Yapımcı    

Kurt Çocuklar
2012 Animasyon Yapımcı 8.2 24,361
2012 Animasyon Yapımcı    
2012 Animasyon Yapımcı 7.5 463
2012 Animasyon Yapımcı 7.9 231
2011 Animasyon Yapımcı 6.3 422
2011 Animasyon Yapımcı 6.9 82
2011 Animasyon Yapımcı 7.1 2,713
2011 Animasyon Yapımcı 8.8 24,066
2010 Animasyon Yapımcı    
2010 Animasyon Yapımcı 7.5 3,351
2010 Animasyon Yapımcı 7.5 700
2009 Animasyon Yapımcı 7.8 882
2009 Animasyon Yapımcı 7.0 535

Yaz Savaşları
2009 Animasyon Yapımcı 7.6 17,179
2009 Animasyon Yapımcı 7.8 2,382
2009 Animasyon Yapımcı 9.1 65,634
2009 Animasyon Yapımcı 7.0 276
2009 Animasyon Yapımcı 7.8 833
2009 Animasyon Yapımcı 7.0 76
2008 Animasyon Yapımcı 7.0 759
2008 Animasyon Yapımcı 8.0 4,125
2008 Animasyon Yapımcı 6.6 190
2008 Animasyon Yapımcı 7.3 1,122
2008 Animasyon Yapımcı    
2008 Animasyon Yapımcı    
2008 Animasyon Yapımcı 7.5 496
2008 Animasyon Yapımcı 6.3 397
2007 Animasyon Yapımcı 8.2 158
2007 Animasyon Yapımcı    

Evangelion: 1.0 Yalnız Değilsin
2007 Animasyon Yapımcı 7.8 12,606
2007 Animasyon Yapımcı    
2007 Animasyon Yapımcı 8.5 6,265
2007 Animasyon Yapımcı 7.9 1,300

Vexille
2007 Animasyon Yapımcı 6.9 6,767
2007 Animasyon Yapımcı    
2007 Animasyon Yapımcı 8.1 8,312
2007 Animasyon Yapımcı 7.2 354
2007 Animasyon Yapımcı    
2007 Animasyon Yapımcı 7.4 307
2007 Animasyon Yapımcı    
2006 Animasyon Yapımcı 7.1 313
2006 Animasyon Yapımcı 7.4 966
2006 Animasyon Yapımcı 8.5 4,839
2006 Animasyon Yapımcı 8.0 615

Gümüş Saçlı Agito
2006 Animasyon Yapımcı 6.5 3,605
2006 Animasyon Yapımcı    
2006 Animasyon Yapımcı 7.7 995
2006 Animasyon Yapımcı 7.8 1,043
2006 Animasyon Yapımcı 7.8 835
2005 Animasyon Yapımcı 6.8 170
2005 Animasyon Yapımcı 7.1 363
2005 Animasyon Yapımcı 6.8 196

Metal Simyacı: Şamballa Fatihi
2005 Animasyon Yapımcı 7.6 7,755
2005 Animasyon Yapımcı 8.0 2,494
2005 Animasyon Yapımcı    
2002 Animasyon Yapımcı    
2001 Animasyon Yapımcı 7.6 847
2000 Animasyon Yapımcı 7.6 1,043

Lastik
1999 Animasyon Yapımcı 8.7 47,840
1999 Animasyon Yapımcı 7.5 919
1998 Animasyon Yapımcı 8.4 13,029
1998 Animasyon Yapımcı 7.4 919
1997 Animasyon Yapımcı 7.3 1,004
1996 Animasyon Yapımcı 8.8 89,167
1992 Animasyon Yapımcı 7.3 4,590
1991 Animasyon Yapımcı 7.3 4,465
1991 Animasyon Yapımcı 6.8 3,684
1990 Animasyon Yapımcı 6.9 4,294
1990 Animasyon Yapımcı 7.1 5,188
1989 Animasyon Yapımcı 7.1 4,622
1988 Animasyon Görsel Efekt 7.1 1,074
1986 Aile Yapımcı 7.1 1,003
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017