Giriş Kayıt
Mandy Sherman

Mandy Sherman


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Amanda Sherman, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı. Lost (2004), Kötü Ruh (2013), Ödünç Sevgili (2011), Alias (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Amanda Sherman
Diğer Bir İsmi: Amanda Sherman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 4.9 86
2017 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.8 102
2017 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.7 2,075
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.9 56
2016 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.5 5,724
2016 Gizem Oyuncu Yönetmeni 6.2 37
2015 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.4 407
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.2 342

Asabi Adam
2014 Komedi Casting 5.7 17,984
2013 Komedi Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
5.1 865
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 1,988

Kötü Ruh
2013 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.5 137,198

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
7.2 31,822

Çok Gizli
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.0 16,076

Ödünç Sevgili
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 51,315

Sms Aşıkları
2011 Komedi Casting 4.0 761
2011 Gizem Oyuncu Yönetmeni 6.1 1,235
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.0 88
2009 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2009 Komedi Casting 5.4 596

Van Wilder 3
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Hücre 2
2009 Korku Oyuncu Yönetmeni    
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,063
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
2007 Casting    

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Casting 6.9 277,599
2006 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.7 1,858
2004 Macera Oyuncu Yönetmeni 8.4 420,856
2001 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.6 39,696
2000 Aksiyon Casting 7.4 496,849
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,455) Dunkirk (4,106) Stronger (3,237) It (2,302) American Made (1,600) Mother! (1,586) Loving Vincent (1,535) Kingsman: The Golden Circle (1,457) Flatliners (712) The Foreigner (698)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,935) Shameless (6,349) Mr. Robot (5,640) Game of Thrones (3,478) Peaky Blinders (2,345) Manhunt: Unabomber (2,299) Lucifer (1,841) Designated Survivor (1,713) Supernatural (1,456) The Big Bang Theory (1,282)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017