Giriş Kayıt
Francesca Gregorini

Francesca Gregorini (49)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Francesca Gregorini, 07 Ağustos 1968 Rome, Lazio, İtalya doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı. Philip K. Dick's Electric Dreams (2017), The Truth About Emanuel (2013), Tanner Hall (2009), Humans (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1968
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.3 7,596
2015 Dram Yönetmen 8.0 29,565

Tek Aşkım
2014 46 Komedi 7.1 29,162
2013 45 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.0 7,544
2009 41 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.9 2,554
- Dram Yönetmen    
Dizi Altyazıları
Westworld (8,823) La casa de papel (2,560) The Expanse (2,075) Legion (1,809) Colony (1,517) 12 Monkeys (1,379) Goliath (1,307) Cloak & Dagger (1,293) Vikings (1,019) Fear the Walking Dead (991)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018