Giriş Kayıt
Hiroshi Date

Hiroshi Date


Oyuncu

Hiroshi Date, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1973 Aksiyon Oyuncu 7.0 401
1973 Dram Oyuncu 7.1 813
1972 Dram Oyuncu 7.3 1,410
1972 Aksiyon Oyuncu 6.7 113
1965 Aksiyon Oyuncu 6.7 22
Film Altyazıları
Rampage (11,401) Ready Player One (8,545) Escape Plan 2: Hades (7,259) The Cured (1,886) Tomb Raider (1,792) Set It Up (955) Den 12. mann (830) Journey's End (764) Blockers (631) Black Panther (618)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,382) 12 Monkeys (2,875) La casa de papel (2,426) Into the Badlands (2,355) Legion (1,550) Fear the Walking Dead (1,376) The Expanse (1,226) Vikings (930) Colony (858) The Crossing (842)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018