Giriş Kayıt
Hiroshi Date

Hiroshi Date


Oyuncu

Hiroshi Date, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1973 Aksiyon Oyuncu 7.0 401
1973 Dram Oyuncu 7.1 813
1972 Dram Oyuncu 7.3 1,410
1972 Aksiyon Oyuncu 6.7 113
1965 Aksiyon Oyuncu 6.7 22
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,118) Doctor Strange (6,658) Allied (6,308) Moana (4,791) Lion (3,484) Arrival (3,120) Forushande (2,869) John Wick: Chapter 2 (2,786) Hacksaw Ridge (2,204) Fences (2,022)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,260) Supernatural (4,641) The Expanse (4,308) Vikings (3,951) Suits (3,619) The Big Bang Theory (2,451) Sherlock (2,375) Arrow (2,001) Legion (1,961) Black Sails (1,727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017