Giriş Kayıt
Hiroshi Date

Hiroshi Date


Oyuncu

Hiroshi Date, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1973 Aksiyon Oyuncu 7.0 401
1973 Dram Oyuncu 7.1 813
1972 Dram Oyuncu 7.3 1,410
1972 Aksiyon Oyuncu 6.7 113
1965 Aksiyon Oyuncu 6.7 22
Dizi Altyazıları
Vikings (13,913) Supernatural (5,957) Mr. Robot (5,483) The Big Bang Theory (4,716) Gotham (3,703) Game of Thrones (3,547) Arrow (2,711) The Flash (2,558) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,481) Shameless (2,472)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017