Giriş Kayıt
Chris Gann

Chris Gann (45)


Dublör, Oyuncu

Christian Shannon Gann, 13 Nisan 1972 Reno, Nevada, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Mad Men (2007), The Millers (2013), Patient Seven (2016), The Chosen (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christian Shannon Gann
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1972
Doğum Yeri: Reno, Nevada, ABD
Diğer Bir İsmi: Christian Gann
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 45 Komedi Dublör    
2017 45 Suç Oyuncu    
2016 44 Korku Dublör 4.9 1,412
2016 44 Komedi Dublör 4.7 554
2016 44 Komedi Oyuncu 5.8 300
2015 Bilim-Kurgu Dublör
Çeşitli
8.5 398
2015 43 Aksiyon Dublör 5.2 395
2015 Aksiyon Dublör 6.6 63,956
2015 43 Korku Dublör
Oyuncu
3.6 1,636

Ninja Kaplumbağalar
2014 42 Aksiyon Dublör 5.9 177,952

Fırtınanın İçinde
2014 42 Aksiyon Dublör 5.8 56,275

Anormal Aktivite 2
2014 42 Komedi Dublör
Oyuncu
4.7 15,054

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 42 Aksiyon Oyuncu 6.5 105,756
2014 42 Komedi Oyuncu 5.8 16,273

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 42 Aksiyon Dublör 6.2 236,969
2014 42 Korku Dublör    
2013 41 Biyografi Dublör 7.5 69,372
2013 41 Aksiyon Dublör 4.5 1,154
2013 Suç Dublör 8.3 51,289
2013 Komedi Dublör 6.0 4,950
2013 41 Komedi Dublör 6.4 125
2012 40 Korku Oyuncu 5.3 51

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 39 Aksiyon Dublör 6.3 337,438

Genç Kurt
2011 Komedi Oyuncu 7.7 98,061
2011 Dram Dublör 7.8 90,504

Biri Beni Isırdı
2010 38 Komedi Dublör 3.5 40,342
2010 38 Aksiyon Dublör 4.7 47,583
2010 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.8 509
2010 Aksiyon Dublör 7.4 51,809

Büyük Düşüş
2010 38 Suç Oyuncu 4.8 1,053
2009 Komedi Dublör 8.2 123,186
2009 37 Komedi Oyuncu 3.5 472

Melekler ve Şeytanlar
2009 37 Gizem Dublör 6.7 226,629

13. Gün
2009 37 Korku Dublör 5.6 78,354

Kapak Güzeli
2009 37 Komedi Oyuncu 5.0 18,732
2009 Dram Dublör    
2008 36 Komedi Oyuncu 4.0 125

İşte Spartalılar
2008 36 Komedi Dublör 2.7 91,372
2008 Aksiyon Oyuncu 7.9 36,249
2007 35 Korku Oyuncu
Dublör
3.8 208
2007 Dram Dublör 8.6 152,541
2006 Dram Dublör    

Komando Dadı
2005 33 Aksiyon Dublör 5.6 70,744
2003 Suç Dublör 7.6 20,026

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 23,500

Yeni Nesil Ajan
2002 30 Aksiyon Oyuncu 5.8 151,359
2002 30 Dram Oyuncu 6.1 864
2001 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.4 153,868
2001 29 Komedi Oyuncu 6.6 3,917
1999 Dram Dublör 6.0 2,115
1998 Dram Oyuncu 7.1 60,180
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,480
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,222) Silence (1,909) Gold (1,859) Logan (1,315) Fifty Shades Darker (1,055) The Fate of the Furious (1,046) Get Out (971) Split (901) La La Land (877) The Age of Shadows (793)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,879) The Flash (6,299) Gotham (2,874) Into the Badlands (2,633) Fargo (1,493) Game of Thrones (1,383) Bates Motel (1,369) Arrow (1,297) Vikings (1,291) Billions (1,237)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017