Giriş Kayıt
Chris Gann

Chris Gann (45)


Dublör, Oyuncu

Christian Shannon Gann, 13 Nisan 1972 Reno, Nevada, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Mad Men (2007), The Millers (2013), Patient Seven (2016), The Chosen (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christian Shannon Gann
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1972
Doğum Yeri: Reno, Nevada, ABD
Diğer Bir İsmi: Christian Gann
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barry Seal: Kaçakçı
2017 45 Aksiyon Oyuncu 8.1 207
2017 45 Komedi Dublör 5.6 4,192
2016 44 Korku Dublör 4.9 1,623
2016 44 Komedi Dublör 4.7 554
2016 44 Komedi Oyuncu 5.7 366
2015 Bilim-Kurgu Dublör
Çeşitli
8.5 398
2015 Aksiyon Dublör 6.6 70,070
2015 43 Aksiyon Dublör 5.2 395
2015 43 Korku Dublör
Oyuncu
3.6 1,637

Ninja Kaplumbağalar
2014 42 Aksiyon Dublör 5.8 180,877

Fırtınanın İçinde
2014 42 Aksiyon Dublör 5.8 57,053

Anormal Aktivite 2
2014 42 Komedi Dublör
Oyuncu
4.7 16,034

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 42 Aksiyon Oyuncu 6.5 108,998
2014 42 Komedi Oyuncu 5.8 16,562

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 42 Aksiyon Dublör 6.2 241,417
2014 42 Korku Dublör    
2013 41 Biyografi Dublör 7.5 70,588
2013 41 Aksiyon Dublör 4.5 1,154
2013 Suç Dublör 8.3 54,113
2013 Komedi Dublör 6.0 4,950
2013 41 Komedi Dublör 6.4 125
2012 40 Korku Oyuncu 5.3 51

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 39 Aksiyon Dublör 6.3 343,880

Genç Kurt
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 101,417
2011 Dram Dublör 7.8 92,796

Biri Beni Isırdı
2010 38 Komedi Dublör 3.5 40,862
2010 38 Aksiyon Dublör 4.7 48,274
2010 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.8 509
2010 Aksiyon Dublör 7.4 53,335

Büyük Düşüş
2010 38 Suç Oyuncu 4.8 1,053
2009 Komedi Dublör 8.2 124,746
2009 37 Komedi Oyuncu 3.5 472

Melekler ve Şeytanlar
2009 37 Gizem Dublör 6.7 231,259

13. Gün
2009 37 Korku Dublör 5.6 79,960

Kapak Güzeli
2009 37 Komedi Oyuncu 5.0 19,019
2009 Dram Dublör    
2008 36 Komedi Oyuncu 4.0 125

İşte Spartalılar
2008 36 Komedi Dublör 2.7 92,471
2008 Aksiyon Oyuncu 7.9 36,723
2007 35 Korku Oyuncu
Dublör
3.8 208
2007 Dram Dublör 8.6 157,194
2006 Dram Dublör    

Komando Dadı
2005 33 Aksiyon Dublör 5.6 72,372
2003 Suç Dublör 7.6 20,388

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 23,706

Yeni Nesil Ajan
2002 30 Aksiyon Oyuncu 5.8 155,160
2002 30 Dram Oyuncu 6.1 864
2001 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.4 155,381
2001 29 Komedi Oyuncu 6.6 3,917
1999 Dram Dublör 6.0 2,147
1998 Dram Oyuncu 7.1 61,472
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,554
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (118,224) Rick and Morty (4,427) The Defenders (3,365) The Strain (3,038) Suits (1,926) Mr. Mercedes (1,331) Fargo (1,180) The Sinner (1,139) The Last Ship (1,096) Breaking Bad (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017