Giriş Kayıt
Chris Gann

Chris Gann (44)


Dublör, Oyuncu

Christian Shannon Gann, 13 Nisan 1972 Reno, Nevada, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Mad Men (2007), The Millers (2013), Patient Seven (2016), The Chosen (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christian Shannon Gann
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1972
Doğum Yeri: Reno, Nevada, ABD
Diğer Bir İsmi: Christian Gann
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Dublör    
2017 Suç Oyuncu    
2016 44 Korku Dublör 4.9 1,342
2016 44 Komedi Dublör 4.7 547
2015 Bilim-Kurgu Dublör
Çeşitli
8.5 398
2015 43 Aksiyon Dublör 5.2 395
2015 Aksiyon Dublör 6.6 61,647
2015 43 Korku Dublör
Oyuncu
3.6 1,475

Ninja Kaplumbağalar
2014 42 Aksiyon Dublör 5.9 176,989

Fırtınanın İçinde
2014 42 Aksiyon Dublör 5.8 56,020

Anormal Aktivite 2
2014 42 Komedi Dublör
Oyuncu
4.7 15,054

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 42 Aksiyon Oyuncu 6.5 104,756
2014 42 Komedi Oyuncu 5.8 16,160

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 42 Aksiyon Dublör 6.2 235,653
2014 42 Korku Dublör    
2013 41 Biyografi Dublör 7.5 68,942
2013 41 Aksiyon Dublör 4.5 1,154
2013 Suç Dublör 8.3 50,777
2013 Komedi Dublör 6.0 4,940
2013 41 Komedi Dublör 6.4 125
2012 40 Korku Oyuncu 5.3 51

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 39 Aksiyon Dublör 6.3 335,933

Genç Kurt
2011 Komedi Oyuncu 7.7 97,181
2011 Dram Dublör 7.8 88,591

Biri Beni Isırdı
2010 38 Komedi Dublör 3.5 40,157
2010 38 Aksiyon Dublör 4.7 47,319
2010 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.8 509
2010 Aksiyon Dublör 7.4 51,241

Büyük Düşüş
2010 38 Suç Oyuncu 4.8 1,053
2009 Komedi Dublör 8.2 122,727
2009 37 Komedi Oyuncu 3.5 472

Melekler ve Şeytanlar
2009 37 Gizem Dublör 6.7 224,917

13. Gün
2009 37 Korku Dublör 5.6 77,958

Kapak Güzeli
2009 37 Komedi Oyuncu 5.0 18,729
2009 Dram Dublör    
2008 36 Komedi Oyuncu 4.0 125

İşte Spartalılar
2008 36 Komedi Dublör 2.7 91,035
2008 Aksiyon Oyuncu 7.9 36,095
2007 35 Korku Oyuncu
Dublör
3.8 208
2007 Dram Dublör 8.6 151,294
2006 Dram Dublör    

Komando Dadı
2005 33 Aksiyon Dublör 5.6 70,129
2003 Suç Dublör 7.6 19,907

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 23,436

Yeni Nesil Ajan
2002 30 Aksiyon Oyuncu 5.8 150,228
2002 30 Dram Oyuncu 6.1 864
2001 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.4 152,957
2001 29 Komedi Oyuncu 6.6 3,917
1999 Dram Dublör 6.0 2,108
1998 Dram Oyuncu 7.1 59,813
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,458
Dizi Altyazıları
The Flash (5,049) Black Sails (4,437) Into the Badlands (3,960) Iron Fist (2,753) Vikings (1,851) Legion (1,586) Game of Thrones (1,378) Billions (1,351) Arrow (1,308) The 100 (1,247)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017