Giriş Kayıt
Chris Gann

Chris Gann (44)


Dublör, Oyuncu

Christian Shannon Gann, 13 Nisan 1972 Reno, Nevada, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Mad Men (2007), The Millers (2013), Patient Seven (2016), The Chosen (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christian Shannon Gann
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1972
Doğum Yeri: Reno, Nevada, ABD
Diğer Bir İsmi: Christian Gann
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu    
2016 44 Korku Dublör 4.9 1,273
2016 44 Komedi Dublör 4.7 446
2015 Bilim-Kurgu Dublör
Çeşitli
8.5 398
2015 43 Aksiyon Dublör 5.2 395
2015 Aksiyon Dublör 6.6 59,673
2015 43 Korku Dublör
Oyuncu
3.6 1,475

Ninja Kaplumbağalar
2014 42 Aksiyon Dublör 5.9 176,065

Fırtınanın İçinde
2014 42 Aksiyon Dublör 5.8 55,755

Anormal Aktivite 2
2014 42 Komedi Dublör
Oyuncu
4.7 15,054

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 42 Aksiyon Oyuncu 6.5 103,818
2014 42 Komedi Oyuncu 5.8 16,074

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 42 Aksiyon Dublör 6.2 234,271
2014 42 Korku Dublör    
2013 41 Biyografi Dublör 7.5 68,630
2013 41 Aksiyon Dublör 4.5 1,154
2013 Suç Dublör 8.3 50,304
2013 Komedi Dublör 6.0 4,940
2013 41 Komedi Dublör 6.4 125
2012 40 Korku Oyuncu 5.3 51

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 39 Aksiyon Dublör 6.3 334,641

Genç Kurt
2011 Komedi Oyuncu 7.7 96,337
2011 Dram Dublör 7.8 87,678

Biri Beni Isırdı
2010 38 Komedi Dublör 3.5 40,021
2010 38 Aksiyon Dublör 4.7 47,085
2010 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.8 509
2010 Aksiyon Dublör 7.4 50,724

Büyük Düşüş
2010 38 Suç Oyuncu 4.8 1,053
2009 Komedi Dublör 8.2 122,307
2009 37 Komedi Oyuncu 3.5 472

Melekler ve Şeytanlar
2009 37 Gizem Dublör 6.7 223,142

13. Gün
2009 37 Korku Dublör 5.6 77,638

Kapak Güzeli
2009 37 Komedi Oyuncu 5.0 18,676
2009 Dram Dublör    
2008 36 Komedi Oyuncu 4.0 125

İşte Spartalılar
2008 36 Komedi Dublör 2.7 90,709
2008 Aksiyon Oyuncu 7.9 35,948
2007 35 Korku Oyuncu
Dublör
3.8 208
2007 Dram Dublör 8.6 150,399
2006 Dram Dublör    

Komando Dadı
2005 33 Aksiyon Dublör 5.5 69,676
2003 Suç Dublör 7.6 19,801

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 23,392

Yeni Nesil Ajan
2002 30 Aksiyon Oyuncu 5.8 149,029
2002 30 Dram Oyuncu 6.1 864
2001 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.4 152,146
2001 29 Komedi Oyuncu 6.6 3,917
1999 Dram Dublör 5.9 2,098
1998 Dram Oyuncu 7.1 59,472
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,443
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,169) Doctor Strange (6,717) Allied (6,360) Moana (4,816) Lion (3,508) John Wick: Chapter 2 (3,494) Arrival (3,161) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,232) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,304) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,987) Suits (3,627) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,427) Arrow (2,024) Legion (1,975) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017