Giriş Kayıt
Chris Gann

Chris Gann (44)


Dublör, Oyuncu

Christian Shannon Gann, 13 Nisan 1972 Reno, Nevada, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Mad Men (2007), The Millers (2013), Patient Seven (2016), The Chosen (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christian Shannon Gann
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1972
Doğum Yeri: Reno, Nevada, ABD
Diğer Bir İsmi: Christian Gann
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu    
2016 44 Korku Dublör 4.9 1,187
2016 44 Komedi Dublör 4.7 446
2015 Bilim-Kurgu Dublör
Çeşitli
8.5 398
2015 43 Aksiyon Dublör 5.2 395
2015 Aksiyon Dublör 6.6 57,525
2015 43 Korku Dublör
Oyuncu
3.6 1,475

Ninja Kaplumbağalar
2014 42 Aksiyon Dublör 5.9 175,078

Fırtınanın İçinde
2014 42 Aksiyon Dublör 5.8 55,513

Anormal Aktivite 2
2014 42 Komedi Dublör
Oyuncu
4.7 15,054

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 42 Aksiyon Oyuncu 6.5 102,737
2014 42 Komedi Oyuncu 5.7 15,967

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 42 Aksiyon Dublör 6.2 232,958
2014 42 Korku Dublör    
2013 41 Biyografi Dublör 7.5 68,253
2013 41 Aksiyon Dublör 4.5 1,154
2013 Suç Dublör 8.3 49,785
2013 Komedi Dublör 6.0 4,772
2013 41 Komedi Dublör 6.4 125
2012 40 Korku Oyuncu 5.3 51

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 39 Aksiyon Dublör 6.3 333,260

Genç Kurt
2011 Komedi Oyuncu 7.7 94,971
2011 Dram Dublör 7.8 86,689

Biri Beni Isırdı
2010 38 Komedi Dublör 3.5 39,845
2010 38 Aksiyon Dublör 4.7 46,842
2010 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.8 509
2010 Aksiyon Dublör 7.4 50,156

Büyük Düşüş
2010 38 Suç Oyuncu 4.8 1,053
2009 Komedi Dublör 8.2 121,828
2009 37 Komedi Oyuncu 3.5 472

Melekler ve Şeytanlar
2009 37 Gizem Dublör 6.7 221,052

13. Gün
2009 37 Korku Dublör 5.6 77,294

Kapak Güzeli
2009 37 Komedi Oyuncu 5.0 18,594
2009 Dram Dublör    
2008 36 Komedi Oyuncu 4.0 125

İşte Spartalılar
2008 36 Komedi Dublör 2.7 90,347
2008 Aksiyon Oyuncu 7.9 35,765
2007 35 Korku Oyuncu
Dublör
3.8 208
2007 Dram Dublör 8.6 149,311
2006 Dram Dublör    

Komando Dadı
2005 33 Aksiyon Dublör 5.5 69,166
2003 Suç Dublör 7.6 19,684

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 23,327

Yeni Nesil Ajan
2002 30 Aksiyon Oyuncu 5.8 146,953
2002 30 Dram Oyuncu 6.1 864
2001 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.4 151,139
2001 29 Komedi Oyuncu 6.6 3,917
1999 Dram Dublör 5.9 2,087
1998 Dram Oyuncu 7.1 59,150
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,417
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017