Giriş Kayıt
Nigel Williams

Nigel Williams


Editör, Editör

Nigel Williams, editör, editör. The Office (2001), Figüran (2005), Episodes (2011), Outnumbered (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gerilim Editorial Department 7.0 25,178
2013 Komedi Editör 8.0 1,719
2013 Komedi Editör 7.6 365
2012 Komedi Editör 7.4 4,047
2012 Komedi Editör 6.2 167
2011 Komedi Editör 7.8 26,022
2010 Komedi Editör 8.4 915
2009 Komedi Editör 8.7 932
2009 Aksiyon Editorial Department 7.2 2,707
2007 Komedi Editör 8.1 6,631
2007 Komedi Editör    
2007 Komedi Editör 7.8 1,997
2006 Komedi Editör    

Figüran
2005 Komedi Editör 8.4 43,150
2004 Belgesel Editör 7.9 2,180
2003 Belgesel Editör 8.1 2,977
2001 Komedi Editör 8.6 73,493
Film Altyazıları
Gold (2,606) Personal Shopper (1,759) Get Out (1,712) Logan (1,520) Silence (1,466) The Age of Shadows (1,015) Split (982) La La Land (942) The Fate of the Furious (897) Rings (885)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,217) The Flash (4,994) Into the Badlands (3,253) Gotham (2,400) The Blacklist (1,848) Fargo (1,816) Game of Thrones (1,534) Vikings (1,455) The Last Kingdom (1,451) Billions (1,275)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017