Giriş Kayıt
Nigel Williams

Nigel Williams


Editör, Editör

Nigel Williams, editör, editör. The Office (2001), Figüran (2005), Episodes (2011), Outnumbered (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Editör 5.8 1,145
2017 Komedi Editör 5.0 175
2016 Komedi Editör 7.1 297
2013 Gerilim Editorial Department 7.0 25,178
2013 Komedi Editör 8.0 1,752
2013 Komedi Editör 7.6 365
2012 Komedi Editör 7.4 4,733
2012 Belgesel Editör 7.9 141
2012 Komedi Editör 6.2 167
2011 Komedi Editör 7.9 28,920
2010 Komedi Editör 8.4 915
2009 Komedi Editör 8.7 932
2009 Aksiyon Editorial Department 7.2 2,707
2007 Komedi Editör 8.1 7,303
2007 Komedi Editör    
2007 Komedi Editör 7.8 1,997
2006 Komedi Editör 8.0 1,442

Figüran
2005 Komedi Editör 8.3 45,793
2004 Belgesel Editör 7.9 2,180
2003 Belgesel Editör 8.1 3,423
2001 Komedi Editör 8.5 80,265
Dizi Altyazıları
Westworld (7,162) The Flash (4,652) The 100 (4,506) La casa de papel (4,366) The Expanse (3,020) Legion (2,767) Supernatural (2,395) Krypton (1,932) The Big Bang Theory (1,887) Colony (1,866)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018