Giriş Kayıt
John Hardwick

John Hardwick


Yönetmen

John Hardwick, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 6.7 356
2014 Dram Yönetmen 6.9 328
2014 Suç Yönetmen 6.9 328
2013 Komedi Yönetmen 5.6 834
2009 Komedi Yönetmen 7.7 4,919
2003 Dram Yönetmen 8.0 84
2000 Müzik Yönetmen    
1999 Dram Yönetmen 5.8 1,135
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017