Giriş Kayıt
John Hardwick

John Hardwick


Yönetmen

John Hardwick, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 6.7 523
2014 Dram Yönetmen 6.9 328
2014 Suç Yönetmen 6.9 328
2013 Komedi Yönetmen 5.6 834
2009 Komedi Yönetmen 7.7 4,919
2003 Dram Yönetmen 8.0 84
2000 Müzik Yönetmen    
1999 Dram Yönetmen 5.9 1,205
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (118,224) Rick and Morty (4,427) The Defenders (3,365) The Strain (3,038) Suits (1,926) Mr. Mercedes (1,331) Fargo (1,180) The Sinner (1,139) The Last Ship (1,096) Breaking Bad (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017