Giriş Kayıt
John Hardwick

John Hardwick


Yönetmen

John Hardwick, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen 6.7 534
2014 Dram Yönetmen 6.9 328
2014 Suç Yönetmen 6.9 328
2013 Komedi Yönetmen 5.6 834
2009 Komedi Yönetmen 7.6 5,503
2003 Dram Yönetmen 8.0 84
2000 Müzik Yönetmen    
1999 Dram Yönetmen 5.9 1,240
Film Altyazıları
The Foreigner (7,315) The Mountain Between Us (5,190) Flatliners (4,826) Stronger (3,434) Beyond Skyline (3,255) Dunkirk (3,219) American Made (2,170) Kingsman: The Golden Circle (1,950) It (1,669) Victoria & Abdul (1,431)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,200) Mr. Robot (6,450) Game of Thrones (3,401) Shameless (2,839) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,638) Peaky Blinders (2,179) The Big Bang Theory (1,914) Manhunt: Unabomber (1,902) Stranger Things (1,311) Lucifer (1,299)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017