Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Dani Zaviceanu

Dani Zaviceanu (42)


Kameraman, Yapımcı

Dani Zaviceanu, 25 Eylül 1974 Satu-Mare, Romanya doğumlu kameraman, yapımcı. Kasabanın Berberi (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Eylül 1974
Doğum Yeri: Satu-Mare, Romanya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 40 Macera Yapımcı
Kameraman
6.2 87
2008 Aksiyon Kameraman    
2006 32 Gerilim Kameraman 5.3 298
2006 32 Suç Kameraman    
2005 31 Komedi Kameraman 4.1 487
2004 Suç Kameraman 4.7 1,461

Geçmişte Kalan
2003 29 Dram Kameraman 6.5 653
2002 28 Aksiyon Kameraman    
2002 28 Aksiyon 0
Kameraman
5.4 1,096

Kasabanın Berberi
2002 28 Suç Kameraman 5.8 1,130
2002 28 Dram Kameraman 4.7 638

Cehennemden Mektuplar
2001 27 Korku Kameraman 4.6 2,418

Gizli Casus
2000 26 Aksiyon Kameraman
0
4.3 245
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017