Giriş Kayıt
Sonny Tipton

Sonny Tipton (49)


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Sonny Tipton, 06 Ocak 1965 doğumlu dublör, oyuncu, yönetmen asistanı. Boston Legal (2004), Şans Sende (2007), Electrick Children (2012), Sinbad: Beşinci Seyahat (2014) gibi yapımlarla biliniyor.14 Nisan 2014 tarihinde (49 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Ocak 1965
Ölüm Tarihi: 14 Nisan 2014
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sinbad: Beşinci Seyahat
2014 49 Aksiyon Dublör 6.0 5,471
2013 48 Korku Dublör 6.1 9,886
2013 48 Gerilim Dublör 4.3 1,016
2013 48 Komedi Dublör 6.4 125

Kampanya
2012 47 Komedi Dublör 6.1 114,391
2012 47 Dram Dublör 6.8 4,944
2012 47 Kısa Metraj Dublör    

Aşkın Büyüsü
2011 46 Dram Dublör 6.9 102,320

Git Başımdan
2010 45 Komedi Dublör 6.6 292,307
2009 44 Dram Dublör    
2009 44 Komedi Dublör    

Felekten bir Gece
2009 44 Komedi Dublör 7.7 637,859
2009 44 Aile Dublör    
2009 44 Western Dublör    

Sihirli Dağ
2009 44 Aksiyon Dublör 5.7 48,217

Denizde Esaret
2008 43 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
   
2008 43 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
   

Köpekbalıkları
2008 43 Aksiyon Dublör    
2008 43 Suç Dublör 4.6 257
2008 43 Suç Dublör
Oyuncu
5.1 486
2007 42 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 1,824
2007 42 Aksiyon Dublör    
2007 42 Aksiyon Dublör    
2007 42 Suç Dublör 4.8 403
2007 Aile Dublör 6.5 190

Şans Sende
2007 42 Dram Dublör 5.9 18,397
2007 42 Dram Dublör 7.0 845
2007 42 Aksiyon Dublör    
2007 Komedi Dublör 3.4 487
2006 41 Dram Dublör 5.7 371
2006 41 Dram Dublör    
2006 Aile Dublör 7.1 2,716
2006 41 Komedi Dublör 5.4 1,945
2006 41 Dram Dublör 7.1 1,363

Aşkın Uzun Yolculuğu
2005 40 Dram Dublör 7.4 1,164
2005 40 Macera Dublör    

Aşkla Randevu
2005 40 Komedi Dublör 5.9 28,104

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 40 Aksiyon Dublör 5.0 58,589
2005 40 Suç Dublör    
2004 Komedi Dublör 8.4 38,624

Sisler Evi
2003 38 Dram Dublör 7.6 59,958

Şapkalı Kedi
2003 38 Macera Dublör 3.8 41,148

Büyük Balık
2003 38 Macera Dublör 8.0 376,886
2003 Komedi Dublör 4.0 2,255

Zirveye Tırmanış
2003 38 Komedi Dublör 5.2 22,965

Yeşil Dev
2003 38 Aksiyon Dublör 5.7 229,571

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 37 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.1 292,356

Mulholland Çıkmazı
2001 36 Dram Dublör 8.0 273,049
2001 36 Belgesel Dublör 6.6 691

Maymunlar Cehennemi
2001 36 Aksiyon Dublör 5.7 194,579

Doktor Sevgilim
2001 36 Komedi Dublör 5.2 1,255
2001 Komedi Dublör 7.5 12,950

Grinç
2000 35 Komedi Dublör 6.1 165,506

Şöhrete Bir Adım
2000 35 Dram Dublör 7.9 225,446
1999 34 Suç Dublör 6.4 1,210

Günah Tohumu 2
1999 34 Korku Dublör 4.6 13,761
1998 Aksiyon Dublör 4.1 3,700
1992 Aksiyon Dublör 6.1 3,606
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,001) Den of Thieves (3,412) Maze Runner: The Death Cure (3,076) Winchester (2,665) Hostiles (2,538) A martfüi rém (2,014) 12 Strong (1,983) Bleeding Steel (1,596) The Commuter (1,515) Submergence (1,237)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,661) Westworld (8,594) Supernatural (4,921) The Big Bang Theory (3,700) The Terror (3,256) Gotham (3,131) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,653) Arrow (2,599) The Flash (2,145) Krypton (1,850)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018