Giriş Kayıt
Thomas Brodie-Sangster

Thomas Brodie-Sangster (27)


Oyuncu

Thomas Brodie Sangster, 16 Mayıs 1990 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Labirent: Alev Deneyleri (2015), Sihirli Dadı (2005), Labirent: Son İsyan (2018), Baytown Haydutları (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Brodie Sangster
Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1990
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Thomas Brodie Sangster | Thomas Sangster
Burcu: Boğa
Boyu: 1.79 m
9.4 (10 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Labirent: Son İsyan
2018 Aksiyon Oyuncu 6.4 42,397
2017 Western Oyuncu 8.4 26,224
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 2,383
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 1,175

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 25 Aksiyon Oyuncu 8.0 735,991

Labirent: Alev Deneyleri
2015 25 Aksiyon Oyuncu 6.3 181,875
2015 Dram Oyuncu 8.3 3,471
2014 24 Suç Oyuncu 5.2 561

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 24 Aksiyon Oyuncu 6.8 363,170
2014 Animasyon Oyuncu 8.3 374
2013 23 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 121
2013 Animasyon Oyuncu 8.3 317

Baytown Haydutları
2012 22 Aksiyon Oyuncu 6.4 12,269

Fineas ve Förb 2. Boyutta
2011 21 Animasyon Oyuncu 7.5 5,377
2011 21 Dram Oyuncu 6.4 4,647
2011 21 Fantastik Oyuncu 6.2 2,318

Taht Oyunları
2011 Macera Oyuncu 9.5 1,311,753

Süper Kahramanın Ölümü
2011 21 Animasyon Oyuncu 7.1 2,700
2011 21 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 185
2010 Dram Oyuncu 8.0 1,251
2010 20 Dram Oyuncu    

Parlak Yıldız
2009 19 Biyografi Oyuncu 7.0 23,095
2009 19 Biyografi Oyuncu 7.2 31,385
2008 18 Macera Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 25,107

Son Birlik
2007 17 Aksiyon Oyuncu 5.4 31,419
2006 16 Dram Oyuncu    

Tristan Ve Isolde
2006 16 Dram Oyuncu 6.8 47,598
2005 Macera Oyuncu 8.7 170,945

Sihirli Dadı
2005 15 Komedi Oyuncu 6.6 57,341

Aşk Her Yerde
2003 13 Komedi Oyuncu 7.6 360,557

Emanet
2003 13 Dram Oyuncu    

Hitler: Kötülüğün Yükselişi
2003 Biyografi Oyuncu 7.3 17,240
2001 11 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,873) Den of Thieves (3,335) Maze Runner: The Death Cure (3,029) Winchester (2,649) Hostiles (2,493) A martfüi rém (1,975) 12 Strong (1,958) Bleeding Steel (1,550) The Commuter (1,480) Submergence (1,229)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,491) Westworld (7,545) Supernatural (4,896) The Big Bang Theory (3,643) The Terror (3,165) Gotham (3,078) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,622) Arrow (2,585) The Flash (2,127) Krypton (1,829)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018