Giriş Kayıt
Thomas Brodie-Sangster

Thomas Brodie-Sangster (26)


Oyuncu

Thomas Brodie Sangster, 16 Mayıs 1990 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Labirent: Alev Deneyleri (2015), Sihirli Dadı (2005), Baytown Haydutları (2012), Wolf Hall (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Brodie Sangster
Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1990
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Thomas Brodie Sangster | Thomas Sangster
Burcu: Boğa
Boyu: 1.79 m
9.3 (8 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Labirent: Son İsyan
2018 Aksiyon Oyuncu    

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 25 Aksiyon Oyuncu 8.1 647,942

Labirent: Alev Deneyleri
2015 25 Aksiyon Oyuncu 6.3 156,486
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 1,044
2015 Dram Oyuncu 8.3 3,471
2014 24 Suç Oyuncu 5.2 561

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 24 Aksiyon Oyuncu 6.8 331,562
2013 23 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 121
2013 Animasyon Oyuncu    

Baytown Haydutları
2012 22 Aksiyon Oyuncu 6.4 11,614

Fineas ve Förb 2. Boyutta
2011 21 Animasyon Oyuncu    
2011 21 Dram Oyuncu 6.4 4,265
2011 21 Fantastik Oyuncu 6.2 2,318

Taht Oyunları
2011 Macera Oyuncu 9.5 1,134,880

Süper Kahramanın Ölümü
2011 21 Animasyon Oyuncu 7.1 2,700
2011 21 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 185
2010 Dram Oyuncu 8.0 1,251
2010 20 Dram Oyuncu    

Parlak Yıldız
2009 19 Biyografi Oyuncu 7.0 21,954
2009 19 Biyografi Oyuncu 7.2 29,979
2008 18 Macera Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 22,306

Son Birlik
2007 17 Aksiyon Oyuncu 5.4 30,271
2006 16 Dram Oyuncu    

Tristan Ve Isolde
2006 16 Dram Oyuncu 6.9 46,227

Sihirli Dadı
2005 15 Komedi Oyuncu 6.6 53,207
2005 Macera Oyuncu 8.8 157,358

Aşk Her Yerde
2003 13 Komedi Oyuncu 7.7 338,039

Emanet
2003 13 Dram Oyuncu    

Hitler: Kötülüğün Yükselişi
2003 Biyografi Oyuncu 7.3 17,240
2001 11 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (12,097) Resident Evil: The Final Chapter (5,841) Why Him? (4,798) Rogue One (3,924) Patriots Day (3,070) Hidden Figures (2,943) Assassin's Creed (2,934) Paterson (2,163) Allied (2,158) Split (2,139)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,013) The 100 (3,681) Legion (3,143) Into the Badlands (2,825) The Originals (2,591) The Last Kingdom (2,254) Arrow (1,994) Vikings (1,816) The Expanse (1,759) Designated Survivor (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017