Giriş Kayıt
Thomas Brodie-Sangster

Thomas Brodie-Sangster (27)


Oyuncu

Thomas Brodie Sangster, 16 Mayıs 1990 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Labirent: Alev Deneyleri (2015), Sihirli Dadı (2005), Baytown Haydutları (2012), Wolf Hall (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Brodie Sangster
Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1990
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Thomas Brodie Sangster | Thomas Sangster
Burcu: Boğa
Boyu: 1.79 m
9.3 (9 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Labirent: Son İsyan
2018 Aksiyon Oyuncu 7.2 961
2017 Western Oyuncu 8.5 14,885
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 2,383
2015 Animasyon Oyuncu 6.9 1,136

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 25 Aksiyon Oyuncu 8.0 723,053

Labirent: Alev Deneyleri
2015 25 Aksiyon Oyuncu 6.3 172,336
2015 Dram Oyuncu 8.3 3,471
2014 24 Suç Oyuncu 5.2 561

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 24 Aksiyon Oyuncu 6.8 352,670
2014 Animasyon Oyuncu 8.3 374
2013 23 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 121
2013 Animasyon Oyuncu    

Baytown Haydutları
2012 22 Aksiyon Oyuncu 6.4 12,130

Fineas ve Förb 2. Boyutta
2011 21 Animasyon Oyuncu 7.5 5,377
2011 21 Dram Oyuncu 6.4 4,359
2011 21 Fantastik Oyuncu 6.2 2,318

Taht Oyunları
2011 Macera Oyuncu 9.5 1,282,976

Süper Kahramanın Ölümü
2011 21 Animasyon Oyuncu 7.1 2,700
2011 21 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 185
2010 Dram Oyuncu 8.0 1,251
2010 20 Dram Oyuncu    

Parlak Yıldız
2009 19 Biyografi Oyuncu 7.0 22,900
2009 19 Biyografi Oyuncu 7.2 31,041
2008 18 Macera Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 24,436

Son Birlik
2007 17 Aksiyon Oyuncu 5.4 31,139
2006 16 Dram Oyuncu    

Tristan Ve Isolde
2006 16 Dram Oyuncu 6.8 47,305
2005 Macera Oyuncu 8.7 168,323

Sihirli Dadı
2005 15 Komedi Oyuncu 6.6 56,306

Aşk Her Yerde
2003 13 Komedi Oyuncu 7.6 356,795

Emanet
2003 13 Dram Oyuncu    

Hitler: Kötülüğün Yükselişi
2003 Biyografi Oyuncu 7.3 17,240
2001 11 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (23,290) Blade Runner 2049 (3,762) Jigsaw (2,671) Geostorm (2,486) Last Flag Flying (1,758) The Man from Earth: Holocene (1,540) Dunkirk (1,434) It (1,114) The Foreigner (1,096) Justice League (875)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,312) Shameless (6,773) Black Mirror (6,283) Star Trek: Discovery (3,803) The Big Bang Theory (3,485) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,259) Supernatural (3,206) The X Files (2,181) The Gifted (2,128) The Blacklist (1,682)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018