Giriş Kayıt
Gwendolyn M. Parker

Gwendolyn M. Parker


Yapımcı, Senarist

Gwendolyn M. Parker, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Gwendolyn Parker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.6 10,530
2014 Suç Yapımcı 6.8 11,066
2010 Suç Yapımcı 7.5 26,243

Ziyaretçiler
2009 Dram Yapımcı 6.8 49,514
2006 Komedi Senarist 6.4 501
2004 Aksiyon Senarist 5.6 202
2004 Dram Çeşitli    
2002 Suç Yapımcı
Senarist
6.9 16,077

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.4 47,936
1999 Suç Yapımcı
Senarist
8.0 61,753
Film Altyazıları
Rampage (13,559) Ready Player One (8,168) Blockers (2,066) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,545) The Cured (760) Future World (723) Den 12. mann (651) Black Panther (563) Red Sparrow (393)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,871) The 100 (3,033) The Expanse (2,380) La casa de papel (2,306) 12 Monkeys (2,171) The Crossing (2,046) Into the Badlands (1,735) Vikings (1,199) Colony (1,190) Legion (1,166)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018