Giriş Kayıt
Gwendolyn M. Parker

Gwendolyn M. Parker


Yapımcı, Senarist

Gwendolyn M. Parker, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Gwendolyn Parker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.6 9,336
2014 Suç Yapımcı 6.8 8,659
2010 Suç Yapımcı 7.5 22,774

Ziyaretçiler
2009 Dram Yapımcı 6.8 47,267
2006 Komedi Senarist 6.4 501
2004 Aksiyon Senarist 5.6 202
2004 Dram Çeşitli    
2002 Suç Yapımcı
Senarist
6.9 15,133

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.4 45,321
1999 Suç Yapımcı
Senarist
8.1 55,481
Film Altyazıları
Allied (9,970) Doctor Strange (9,879) Moana (8,181) Assassin's Creed (6,565) Lion (4,993) Arrival (3,903) Hacksaw Ridge (3,042) Fences (2,795) Nocturnal Animals (2,677) Forushande (2,317)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,703) Supernatural (7,755) The Expanse (4,878) Vikings (4,789) The Big Bang Theory (3,967) Suits (3,699) Legion (3,462) The Blacklist (3,362) Arrow (3,224) Sherlock (2,950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017