Giriş Kayıt
Gwendolyn M. Parker

Gwendolyn M. Parker


Yapımcı, Senarist

Gwendolyn M. Parker, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Gwendolyn Parker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.6 10,146
2014 Suç Yapımcı 6.8 10,123
2010 Suç Yapımcı 7.5 24,653

Ziyaretçiler
2009 Dram Yapımcı 6.8 48,595
2006 Komedi Senarist 6.4 501
2004 Aksiyon Senarist 5.6 202
2004 Dram Çeşitli    
2002 Suç Yapımcı
Senarist
6.9 15,621

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.4 46,851
1999 Suç Yapımcı
Senarist
8.1 58,852
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017