Giriş Kayıt
Saburô Ishikura

Saburô Ishikura (70)


Oyuncu

Saburo Ishihara, 16 Aralık 1946 Kagawa, Japonya doğumlu oyuncu. Zatoichi (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Saburo Ishihara
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1946
Doğum Yeri: Kagawa, Japonya
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2016 70 Komedi Oyuncu 6.0 9
2013 67 Komedi Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2006 60 Dram Oyuncu 6.4 235
2006 60 Oyuncu 6.6 46
2005 59 Dram Oyuncu    
2003 57 Aksiyon Oyuncu 7.6 41,887
2001 Oyuncu    
2000 54 Aksiyon Oyuncu 6.9 428
1996 Oyuncu    
1994 48 Oyuncu 6.6 337
1988 Oyuncu    
1987 41 Dram Oyuncu 8.1 3,310
1983 37 Oyuncu 7.1 51
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017