Giriş Kayıt
Tôma Ikuta

Tôma Ikuta (32)


Oyuncu

Tôma Ikuta, 07 Ekim 1984 Noboribetsu, Hokkaido, Japonya doğumlu oyuncu. Yakışıklılar Cenneti (2007), Hanamizuki (2010), Beyin Adam (2013), Köstebek Şarkısı: Gizli Ajan Reiji (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ekim 1984
Doğum Yeri: Noboribetsu, Hokkaido, Japonya
Takma İsmi: Toma-chan
Burcu: Terazi
Boyu: 1.76 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.9 143
2017 Dram Oyuncu    
2016 32 Gizem Oyuncu 5.8 40
2015 31 Gizem Oyuncu 6.5 246
2015 31 Dram Oyuncu 5.5 118
2015 Aksiyon Oyuncu 8.1 27
2014 30 Dram Oyuncu 6.2 32

Köstebek Şarkısı: Gizli Ajan Reiji
2013 29 Aksiyon Oyuncu 6.6 612

Beyin Adam
2013 29 Gizem Oyuncu 6.6 628
2012 28 Dram Oyuncu    
2012 28 Dram Oyuncu    
2011 27 Dram Oyuncu 6.5 77
2010 26 Dram Oyuncu 7.0 644
2010 Komedi Oyuncu 7.5 85
2010 26 Dram Oyuncu 6.6 239
2010 26 Dram Oyuncu 5.9 123
2009 25 Komedi Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 7.3 38
2009 Dram Oyuncu 7.4 45
2008 Suç Oyuncu 7.9 114
2008 Dram Oyuncu 7.7 149

Yakışıklılar Cenneti
2007 Komedi Oyuncu 8.3 898
2006 22 Aksiyon Oyuncu 6.1 127
2006 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (11,179) Star Trek: Discovery (5,594) Rick and Morty (3,880) Narcos (3,237) The Sinner (3,019) Gotham (2,797) Fear the Walking Dead (2,501) Teen Wolf (2,278) Suits (2,113) Outlander (1,620)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017