Giriş Kayıt
Brian O'Hara

Brian O'Hara


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Brian O'Hara, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.0 484

İki Babalık
2009 Komedi Sanat Yönetmeni 5.4 31,946
2008 Dram Sanat Yönetmeni 7.7 90,457
2008 Dram Yapım Tasarımcısı 7.8 56
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.9 35,970
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017