Giriş Kayıt
Brian O'Hara

Brian O'Hara


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Brian O'Hara, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.0 484

İki Babalık
2009 Komedi Sanat Yönetmeni 5.4 32,184
2008 Dram Sanat Yönetmeni 7.7 91,227
2008 Dram Yapım Tasarımcısı 7.8 56
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.9 36,363
Dizi Altyazıları
The Flash (6,950) Fargo (5,754) Arrow (4,807) The 100 (4,471) Better Call Saul (3,599) Lucifer (3,062) 12 Monkeys (2,473) Supernatural (2,402) American Gods (2,368) Game of Thrones (2,241)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017