Giriş Kayıt
Brian O'Hara

Brian O'Hara


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Brian O'Hara, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.0 484

İki Babalık
2009 Komedi Sanat Yönetmeni 5.4 32,446
2008 Dram Sanat Yönetmeni 7.7 91,551
2008 Dram Yapım Tasarımcısı 7.8 56
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.9 36,607
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017