Giriş Kayıt
Brian O'Hara

Brian O'Hara


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Brian O'Hara, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.0 484

İki Babalık
2009 Komedi Sanat Yönetmeni 5.4 32,631
2008 Dram Sanat Yönetmeni 7.7 92,164
2008 Dram Yapım Tasarımcısı 7.8 56
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.9 36,849
2007 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 68
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017