Giriş Kayıt
Josh Gallegos

Josh Gallegos (36)


Yönetmen Asistanı, Casting

Josh Gallegos, 27 Kasım 1980 Casper, Wyoming, ABD doğumlu yönetmen asistanı, casting. (2002) Kızıl Ejder (2002), (2001) Bitirim İkili 2 (2001), (2005) Çılgın Noel Baba (2005), (2005) The Dying Gaul (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Kasım 1980
Doğum Yeri: Casper, Wyoming, ABD
Diğer Bir İsmi: Joshua Gallegos
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Noel Baba
2005 25 Komedi Çeşitli 5.4 7,553

En Uzun Mesafe
2005 25 Komedi Çeşitli 6.4 140,107
2005 25 Dram Çeşitli 6.6 2,147

Afili Aynasızlar
2004 24 Komedi Çeşitli 6.1 125,804

Örümcek Adam 2
2004 24 Aksiyon Çeşitli 7.3 452,602

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 23 Animasyon Çeşitli 5.7 26,924

Dayanılmaz Zulüm
2003 23 Komedi Çeşitli 6.3 80,872
2003 23 Aksiyon Çeşitli 6.7 87,440
2003 Suç Çeşitli    

Kızıl Ejder
2002 22 Suç Çeşitli 7.2 216,260
2002 22 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 254

Bitirim İkili 2
2001 21 Aksiyon Çeşitli 6.6 172,026

Ölümüne Kadar
1999 19 Komedi Casting 5.4 10,178
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017