Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Josh Gallegos

Josh Gallegos (36)


Casting, Yönetmen Asistanı

Josh Gallegos, 27 Kasım 1980 Casper, Wyoming, ABD doğumlu casting, yönetmen asistanı. (2002) Kızıl Ejder (2002), (2001) Bitirim İkili 2 (2001), (2005) Çılgın Noel Baba (2005), (2005) The Dying Gaul (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Kasım 1980
Doğum Yeri: Casper, Wyoming, ABD
Diğer Bir İsmi: Joshua Gallegos
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Noel Baba
2005 25 Komedi Çeşitli 5.4 7,553

En Uzun Mesafe
2005 25 Komedi Çeşitli 6.4 133,792
2005 25 Dram Çeşitli 6.6 2,147

Afili Aynasızlar
2004 24 Komedi Çeşitli 6.1 122,845

Örümcek Adam 2
2004 24 Aksiyon Çeşitli 7.3 426,232

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 23 Animasyon Çeşitli 5.7 25,256

Dayanılmaz Zulüm
2003 23 Komedi Çeşitli 6.3 78,161
2003 23 Aksiyon Çeşitli 6.7 84,523
2003 Suç Çeşitli    

Kızıl Ejder
2002 22 Suç Çeşitli 7.2 208,771
2002 22 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 254

Bitirim İkili 2
2001 21 Aksiyon Çeşitli 6.6 164,622

Kanıt Peşinde
2000 Suç Çeşitli 7.7 68,112

Ölümüne Kadar
1999 19 Komedi Casting 5.4 10,178
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017